Quantcast

Į Klaipėdą grįžta “United Colors of Benetton”

Šeštadienį pasaulinio garso drabužių parduotuvių tinklas “United Colors of Benetton”  grįžta į Klaipėdą.

Mados ir grožio centre “Herkaus galerija” atidaroma net 450 kvadratinių metrų  ploto parduotuvė. Tai bus vienintelė garsaus italų prekės ženklo  “United Colors of Benetton” parduotuvė uostamiestyje.

“Atvykę į Lietuvą prekės ženklo savininkai iš Italijos, analizavo didžiųjų Lietuvos miestų prekybos centrų perspektyvas. Klaipėdoje vienu iš perspektyviausių prekybos centrų pripažintas mados ir grožio centras “Herkaus galerija”. Italai liko juo sužavėti.  Anot jų, tai vienintelis Klaipėdos prekybos centras  suprojektuotas, pastatytas ir įrengtas laikantis klasikinės prekybos centrų koncepcijos,  galiojančios visame pasaulyje. Ypač svečiai iš Italijos gyrė “Herkaus galerijos” interjerą”, - sako  bendrovės “Torijus”, atstovaujančios “United Colors of Benetton” Lietuvoje,  vadovas Arūnas Čižauskas.

„Pastaruoju metu jaučiame išskirtinį pasaulinio garso prekės ženklų  dėmesį.   Vakarų Europos verslininkų nuomone, sunkmetis -  pats tinkamiausias laikas plėtrai.  Pastoviai gauname paklausimus, keičiamės informacija. Sprendimas kurti prekybos centrą pagal klasikinius standartus ir negailėti investicijų išskirtiniam interjerui pasiteisino“, - sako mados ir grožio centro „Herkaus galerija“ direktorė Aistė Valiūtė.

Mados ir grožio centro „Herkaus galerija“ valdytojos bendrovės „Resolution Property Management“  generalinio direktoriaus pavaduotoja Daiva Žvinytė teigia, kad  augantis Vakarų Europos verslininkų susidomėjimas  Klaipėdos prekybos centrais, įsikūrusiais senamiestyje, įrodo didžiulį jų potencialą.

„Herkaus Manto gatvė ir jos apylinkės vertinamos kaip didelę perspektyvą turinti prekybos vieta, todėl Vakarų Europos ekspertai rekomenduoja   atkreipti į tai dėmesį.  Juk recesija baigiasi, pasirodė pirmieji ekonomikos atsigavimo požymiai. Dėl ribotos pasiūlos ir plėtros galimybių ateityje Herkaus Manto gatvės rajonuose  išsinuomoti plotą prekybai  gali tapti problematiška.  Verslininkai iš Vakarų Europos tai puikai supranta“, - sako D.Žvinytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių