Quantcast

Atšaukiamas cirko „Mama Afrika“ pasirodymas

Kauniečiai, įsigiję kelias dešimtis litų kainavusius bilietus į cirko "Mama Afrika" pasirodymą , jo neišvys. Vasario pabaigoje planuotos svečių iš Juodojo žemyno gastrolės atšauktos.

"Mama Afrika" - devynios šalys, dar daugiau religijų ir kalbų susijungiančių ant scenos draugiškam pasirodymui - dar visai neseniai reklaminiuose siužetuose kauniečių akis viliojo besišypsančių juodaodžių veidai ir intriguojanti įžymiausio Afrikos cirko programa.
Vasario 20 d. Kauno sporto halėje prieš šimtus smalsuolių turėjo pasirodyti spalvingais kostiumas pasipuošę šokėjai, mažiausias pasaulio vienaratis ir jį įvaldęs meistras Yonnas iš Etiopijos, plastiška šokėja ant lino iš Tanzanijos ir kiti artistai. Deja, egzotiško pasirodymo kauniečiai nepamatys.

"Tragiška situacija, bet nieko nepadarysi - toks gyvenimas", - apgailestavo gastrolių organizatorės VšĮ "Rexus" direktorė Audra Keniausytė. Afrikos cirko pasirodymai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje atšaukiami susiklosčius nenumatytoms techninėms aplinkybėms. "Afrikos cirkui grįžtant iš gastrolių Stambule nukentėjo lėktuvu transportuotas rekvizitas, todėl planus teko keisti", - aiškino A.Keniausytė.

Kauniečiai įsigiję bilietus į Afrikos cirką juos gali grąžinti visose "Tiketa" kasose arba su tais pačiais bilietais apsilankyti šį rudenį Lietuvoje gastroliuosiančio Jurijaus Kuklačiovo kačių teatro iš Maskvos pasirodymuose. Kaune, murkiančių keturkojų artisčių iš Rusijos programa numatyta rugsėjo 18 d.

"Niekas nesikeičia - vietoje, kuri jums buvo paskirta "Mama Afrika" pasirodymo metu, galėsite patogiai įsitaisyti ir rugsėjo mėnesį", - tikino A.Keniausytė.

Ilgai lauktas "Mama Afrika" pasirodymas Lietuvoje, pasak jos, taip pat įvyks. Tiesa, kol kas neaišku kada. Afrikos cirko atstovas tikino, kad artistai į įtemptą savo darbotvarkę, kuri suplanuota iki 2011 metų, pasirodymą Lietuvoje bandys įterpti gegužės mėnesį. "Galbūt...mums reikia tikslumo. Nesinorėtų dar kartą atšaukti renginio ir nuvilti žiūrovų. Tariamės dėl tikslesnio laiko", - tikino A.Keniausytė.


Šiame straipsnyje: KoklačovascirkasMama Afrika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių