Quantcast

Advokatė piktinosi griežtu nuosprendžiu vaikus tvirkinusiam vyrui

Klaipėdos apygardos teismas penktadienį paskelbė nuosprendį visą būrį vaikų girdžiusiam, tvirkinusiam bei seksualiai išnaudojusiam plungiškiui.

56 metų nedirbantis Donatas Kryževičius pernai vasarą smagiai leido laiką su būriu kaimynų vaikų. Dažną dieną jis nupirkdavo mažamečiams sidro, vyno, alaus, rūkalų, vaišindavo juos uogomis ir viliodavo į savo namus.

Plungėje netoli parko gyvenantys vaikai beveik visi žinojo, kas vyko 2011 metų vasarą D.Kryževičiaus namuose. Vaikai juokdavosi iš keisto vyro, visaip jį pravardžiavo ir ragino vieni kitus daugiau pas jį neiti.

Vyras apsvaigusiems vaikams pasakojo, kad kišti į išeinamąją angą pieštuką yra vyriškumo išbandymas, o oralinis seksas – malonumo viršūnė. Našlys su smulkmenomis dėstė savo ir velionės žmonos intymaus gyvenimo detales, rodė jiems lytinius organus bei vaikų akivaizdoje masturbuodavosi. Po to siūlydavo už pinigus intymiai bendrauti su mažaisiais svečiais.

Kai po kelių mėnesių šiuo bendravimu pradėjo domėtis pareigūnai, suskaičiavo, kad D.Kryževičiaus namuose nuolat lankydavosi devyni nuo 8 iki 15 metų vaikai. Tarp jų buvo viena mergaitė, tačiau su ja  vyras santykių neturėjo.

Visi berniukai vienaip ar kitaip buvo seksualiai išnaudojami, nors prievartos našlys prieš juos nenaudojo.

Už tai, kad skatino pernelyg ankstyvą vaikų domėjimąsi seksualiniu gyvenimu, juos įtraukė į girtavimą, tvirkino bei tenkino su jais savo seksualinę aistrą D.Kryževičius nuteistas septynerių metų nelaisvės bausme.

Penkių vaikų tėvų civiliniai ieškiniai neturtinei žalai atlyginti siekė nuo 5 iki 20 tūkst. litų. Teismas juos patenkino. Tačiau priteisti pinigų už vaikų išnaudojimą prašė ne visų mažamečių tėvai.

D.Kryževičių teisme gynusi advokatė piktinosi pernelyg griežtu nuosprendžiu ir neabejodama tvirtino, kad jį apskųs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
cia dar tokiam isgamai mazai...

ele

ele portretas
tokiam 30 metu maziausiai duoti,o cia matai dar tokius gina iskrypelius.o tokie atmatos iseja toliau ta pati daro

teisėja

teisėja portretas
matyt advokatė tokia pati kaip ir jos tas ginamasis,kitaip nepaaiškinsi!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių