Quantcast

Vietnamo oro uoste įstrigę lietuviai šaukiasi pagalbos

Lietuvių grupė antrą parą laukia Vietnamo oro uoste skrydžio su Ukrainos skrydžių bendrove „AeroSvit“.

„Jums rašo 21 asmens grupė, kuri įstrigo Vietname. Jau antrą parą sėdime oro uoste, bevizėje zonoje. Tarp mūsų yra vaikų, kuriems reikia į mokyklą. Niekas nesuteikia jokios informacijos, negalime iš oro uosto išeiti, nes vizos nebegalioja. Du žmonės serga“, - tokš laišką gavo DELFI.lt portalas.

Pasak autoriaus, žmonės nesulaukia Ukrainos skrydžių bendrovės „AeroSvit“ lėktuvo. Be Lietuvos piliečių skrydžio laukia ir Ukrainos, Rusijos, Švedijos piliečiai, tačiau nurodytu kontaktiniu telefonu susisiekti nepavyko.

„Situacija Vilniaus oro uoste (su „AeroSvit“ bendrove – DELFI) yra tokia, kad šiek tiek vyksta vėlavimai, bet tai yra normalu, o oficialaus pareiškimo mes neturime, tačiau, mūsų žiniomis, pagal iškeltą bankroto procedūrą bankroto administratorius skrydžių nenutraukė ir skrydžiai vyks iki kovo 31 d. taip, kaip iki šiol vyko įprasta tvarka, šiai dienai jie nėra sutrikę. O nuo kovo 31 d. turėtų būti naujas vežėjas „Ukraine International Airlines“ ir jie vykdys skrydžius kasdien, vieną kartą per dieną“, - sakė Tarptautinio Vilniaus oro uosto komunikacijos vadovė Sandra Šiaulienė.

Ji primena, jog dabar „AeroSvit“ vykdo skrydžius iš Vilniaus du kartus per dieną. Paklausta dėl galimo vėlavimo Vietname, S. Šiaulienė paaiškino, kodėl kartais skrydžiai neįvyksta oro bendrovei bankrutuojant.

„Įprasta tvarka yra tokia, jog jeigu aviakompanija turi skolų oro uostui, tokiu atveju skrydžiai gali neįvykti, nes pagal oro uosto ir civilinės aviacijos administracijos taisykles gali oro uostas orlaivio neišleisti ir neleisti vykdyti skrydžių. Mūsų atveju, situacija yra tokia, kad ši skrydžių bendrovė skolų oro uostui neturi ir nėra pagrindo tų skrydžių nutraukimui, dėl to skrydžiai iki kovo 31 d. turėtų sėkmingai ir vykti“, - tikisi S. Šiaulienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romka

Romka portretas
Idomu tai,kad lietuviai nezinia kur nusivalkatauja, i visokius Vietnamus, skraido su Ukrainos oro uosto linijomis, o kai tik kokia beda, tai matot jie praso Lietuvos pagalbos. Juokdariai, prie ko cia Lietuva? Rasykit i Kijeva prezidentui, jei Ukrainos lektuvas neatskrenda.:) Ir kaip tikri slykstynes runkeliai tuoj pat spekuliuoja vaikais, matyt bus violetiniai patvoriniai ten nusibelde.:) Ir ligoniais spekuliuoja. Gal kojas susipjauste, kad greiciau iskrist?:))) Idomu kaip tie zmones staigiai ligoniais patampa?:))) Na o kad vaikams reikia i mokykla, tai reiktu anksciau apie tai galvot ir laiku parsirast namo, o ne ant paskutines dienos. O dabar ramiai sedekit ir nekelkit cia mums bangu.

Zenius

Zenius portretas
Teisingai Romka.Aukso zodziai sudo remose.

vidma

vidma  portretas
o ka draudimas neegzistoja lietuvoj .Renkiesi turizmo kompanija ,pasitikrini ar ji turi draudima bankroto metu ir visos tavo problemos ..Happy end
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių