Quantcast

Žemėtvarkininkus nustebino ministro kreipimasis dėl ežerų

  • Teksto dydis:

Aplinkos ministerijos vadovo Kęstučio Trečioko iniciatyva iš savininkų atimti galbūt neteisėtai privatizuotus šešis ežerus Nacionalinės žemės tarnybos (NŽT) specialistams pasirodė abejotina.

Žemėtvarkininkai įsitikinę, kad ministro kreipimasis į prokurorus dėl šešių ežerų nueis perniek, nes šie vandens telkiniai į privačias rankas pateko nepažeidus įstatymų, nors jie ir nėra tobuli, penktadienį rašo „Lietuvos žinios“.

Anot tarnybos specialistų, tam, kad būtų galima neleisti privatizuoti ežero ar kurio nors kito telkinio, jis turi būti įtrauktas į neprivatizuojamų vandens objektų sąrašą.

„Esu įsitikinęs, kad neprivatizuotinų vandens telkinių sąrašas sudarytas atsainiai. Tai ir paskatino aplinkos ministrą K.Trečioką įžvelgti tariamas klaidas", - sakė tarnybos Utenos skyriaus vedėjas Eugenijus Skardžius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
kokios tau zinios tau reikia??? pasisikaityk istatyma kuriame nurodyta kokie ezerei gali buti privatizuojami kurie ne, pacio ministro pavaldiniai leido privatizuoti, nes be aplikos apsaugos leidimo to daryti negalima.

o

o  portretas
pasakykite kad tuos ežerus įtraukė į privatizuojamų ežerų sąrašą be apskrities gyventojų žinios? Kas? Kas tą atliko atsainiai?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių