Quantcast

Valstybės vadovai Velykų proga linki santarvės ir darnos

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, premjeras Algirdas Butkevičius ir Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė, sveikindami gyventojus su Velykomis, linki santarvės, darnos, gerumo.

„Velykos sujungia mus visus. Skatina bendrystės ir gerumo jausmą. Suteikia naujų vilčių ir jėgų. Noro dirbti ir kurti. Ši šventė stiprina laisvės pojūtį. Įkvepia tikėti prisikėlimo stebuklu. Visi kartu pasveikinkime atgimstančią gyvybę, bundančią gamtą. Palinkėkime vieni kitiems atsinaujinimo ir šviesos. Meile ir dėmesiu apgaubkime mums brangius žmones. Vertinkime ir saugokime tai, ką šiandien turime. Kas yra tikra ir amžina“, - sakoma prezidentės D.Grybauskaitės sveikinime.

Pasak premjero A.Butkevičiaus, Velykos - tikėjimo ir vilties, prasmės ir išminties, harmonijos ir bendrystės šventė. Drauge tai proga siekti santarvės, Tėvynės klestėjimo.

„Didysis prisikėlimo džiaugsmas aplanko mus kartu su vis kaitresne pavasario saule, su atgyjančia ir bundančia gamta. Tai įkvepianti proga siekti daugiau santarvės, žodžių ir darbų darnos, kad Tėvynė klestėtų“, - teigiama Vyriausybės vadovo sveikime.

Seimo pirmininkė L.Graužinienė atkreipė dėmesį, kad šiemet Velykos ypatingos, nes tą pačią dieną jas švenčia trijų konfesijų žmonės - katalikai, protestantai ir stačiatikiai.

„Geros valios suvienyti, atgimimo stebuklo įkvėpti visi kartu šeimos ir artimųjų rate linkėsime vieni kitiems ramybės, sveikatos ir darnos“, - tvirtina parlamento vadovė.

Velykos yra krikščionių šventė, simbolizuojanti Kristaus prisikėlimą iš numirusiųjų po nukryžiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių