Quantcast

Tyrimas: Lietuvos gyventojai jaučiasi mažiausiai mylimi

Lietuviai jaučiasi mažiausiai mylimi tarp trijų Baltijos šalių gyventojų, rodo kompanijos „Gallup“ atlikta apklausa.

Naujienų agentūros „Bloomberg“ portale šv. Valentino dieną paskelbtame 136 šalių meilės reitinge Lietuva užima 120 vietą. Lietuvoje į klausimą, ar vakar jautėsi mylimi atsakė 50 proc. apklaustų šalies gyventojų.

Tyrime apklausti 1863 respondentai iš Lietuvos.

Estija užėmė 119 sąrašo vietą su 53 proc. teigiamai atsakiusių respondentų. Labiausiai mylimi tarp trijų Baltijos šalių jaučiasi latviai, kurių 54 proc. į klausimą apie meilę atsakė teigiamai. Latvija - 117 sąrašo vietoje.

Rusija atsidūrė 121 vietoje (50 proc), Lenkija - 84 (67 proc.), Baltarusiją - 131 (43 proc.).

Labiausiai mylimais besijaučiančiųjų šalimi tapo sąrašo viršuje esantys Filipinai - šioje šalyje teigimai į klausimą atsakė net 93 proc. respondentų. Mažiausiai mylimi jaučiasi armėnai: jie sąraše paskutiniai su 29 proc. meilę patyrusių respondentų.

Šis tyrimas taip pat parodė, jog turtingesnių šalių gyventojai vidutiniškai dažniau jaučiasi mylimi nei skurdžiau gyvenančių. Taip pat labiau mylimi jaučiasi tie žmonės, kurių šeimos pajamos yra didesnės.


Šiame straipsnyje: meilėBaltijos šalysNemylimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsirinkit gal

Atsirinkit gal portretas
Quote: "Šis tyrimas taip pat parodė, jog turtingesnių šalių gyventojai vidutiniškai dažniau jaučiasi mylimi nei skurdžiau gyvenančių. Taip pat labiau mylimi jaučiasi tie žmonės, kurių šeimos pajamos yra didesnės." Cha cha cha - Filipinai yra turtingiausia šalis ir joje gyvena žmonės su dideliomis pajamomis... Gal jau nebekliedėkit, ką?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių