Quantcast

Turizmo departamento vadovo kėdė – ir vėl tuščia

Turizmo departamentas kol kas neturės nuolatinio vadovo. Pakartotiniame konkurse nė vienas iš trijų dalyvių nesurinko pakankamai balų, kad būtų paskirtas vadovu.

„Neturime naujo vadovo. Iš pradžių buvo penki kandidatai, pateikę paraiškas ir atitikę reikalavimus, tačiau dabar konkurse sudalyvavo tik trys kandidatai, bet nė vienas iš jų nesurinko pakankamai konkursinių balų“, - BNS teigė ūkio ministro atstovas spaudai Mindaugas Janulionis.

Jis negalėjo pasakyti, kaip bus elgiamasi toliau.

Laikinai departamentui vadovaujanti Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė BNS sakė konkurse nedalyvavusi. „Aš nebuvau pateikusi dokumentų“, - BNS sakė laikinoji įstaigos vadovė.

Pirmasis departamento vadovo konkursas paskelbtas vasarį, kai buvusi jo vadovė Jurgita Kazlauskienė atsistatydino, paaiškėjus, jog Lietuvą užsieniečiams pristatančios bendrovės tam naudoja ne autorines ir su Lietuva nesusijusias nuotraukas. Tuomet nė vienas iš 10-ies kandidatų nesurinko būtino balų skaičiaus. Vėliau buvo paskelbtas antrasis konkursas.

Žiniasklaida skelbė, kad „Facebook“ puslapio „Lithuania. Real is Beautiful“ kūrėjai Lietuvai užsieniečiams pristatyti naudoja pigiai kainuojančias portalų „Shutterstock“ ar „Flickr“ iliustracijas. Pernai vykusį konkursą rinkodaros socialiniuose tinkluose, reklamos ir turinio rinkodaros paslaugų teikimui įmonių „Open Agency“ ir „Turinio rinkodara“ konsorciumas laimėjo pasiūlęs 140 tūkst. eurų kainą.


Šiame straipsnyje: turizmo departamentas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių