Quantcast

Sveikindami su Velykomis valstybės vadovai linki bendrumo ir atsinaujinimo

  • Teksto dydis:

Sekmadienį sveikindami su Šv. Velykomis Lietuvos vadovai linki bendrumo, atsinaujinimo, gyvenimo prasmės.

„Šį pavasarį – tai ir mūsų valstybės atkūrimo šimtmečio, Lietuvos atgimimo Velykos. Su šventiniais varpų balsais, kurie vėl sveikina stiprėjančią Lietuvą. Su nuostabiu, vis iš naujo atrandamu jausmu, kad esame nepalaužiama tauta. Tokia tauta, kuri ne tik pakyla po sunkiausių išbandymų, bet ir išsaugo gyvenimo viltį bei jėgą, suteikiančią drąsos toliau kurti savo ateitį“, – teigiama prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinime.

„Tegul šventė kiekvienam dovanoja daug bendrumo, šilumos, nuoširdaus džiaugsmo ir įkvepiančio atsinaujinimo!“ – sakė ji.

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis ragina prie Velykų stalo dalytis ir duona, ir svajonės, ir palaikymu.

„Prieš prasidedant vasaros malonumams ir rūpesčiams, kol terasų šurmulys dar neužtvindė aikščių, o žemdirbių technika dar nepasiekė laukų, susėskime su šeimomis prie pavasariško pietų stalo ir pasidalykime duona, svajonėmis, palaikymu ir dėkingumu, pasidžiaukime vieni kitais. Tegu Velykų laikas tampa reikalingu atokvėpiu ir atspirties tašku, kuomet galime pajausti, iš naujo patikėti ir švęsti atgimimą“, – rašoma parlamento vadovo sveikinime.

Premjeras Saulius Skvernelis šventės proga siūlo prisiminti pamatines vertybes.

„Su pirmaisiais pavasario ženklais švenčiame gražią Šventų Velykų šventę. Tai puiki proga pagalvoti apie gyvenimo prasmę, prisiminti esmines vertybes, kuriomis vadovaujamės kurdami modernios valstybės ateitį“, – sakoma Vyriausybės vadovo sveikinime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir jus

Ir jus portretas
Su Šventom Velykom, stiprybės visiems ir noro džiaugtis.

...

... portretas
O ką ožys pamekeno?..

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Bendrumas jau yra, kokio dar linki ši p.p. Klaipėdoje bendrai plėšikauja teisėja V.Olcvikienė ir antstolis A,Selezniovas su visa teisėsaugos šutve.Akivaizdus bendrumas. O atsinaujinti reikia valdžios pareigūnams, mes senai atsinaujinę, tik pakišat prieš rinkimus savo gaujos neatsinaujinusius žmonės. Daugiau? skmb. 8 662 33770.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių