Quantcast

S.Skvernelis: pensijų didinimui 2018 metais - 300 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Nuo spalio ir sausio padidinus pensijas, jos vidutiniškai išaugs 40-43 eurais, o valstybė pensijų kėlimui skirs apie 300 mln. eurų, žada premjeras Saulius Skvernelis.

„Nuo spalio 1 dienos yra priimtas sprendimas dėl bazinės pensijos dydžio pakėlimo 10 eurų. Tai vidutiniškai pensijų gavėjų, mažiausias pensijas gaunančių asmenų pensijos turėtų pakilti apie 12 eurų. O nuo sausio dar įvedus indeksavimo mechanizmą, vidutiniškai pensija didėtų apie 30-33 eurus. Bendroje sumoje turėtume apie 40-43 eurais padidėjusią vidutinę pensiją“, - antradienį interviu Lietuvos radijui teigė S.Skvernelis.

Pasak premjero, pensijų didinimui kitais metais valstybė skirs daugiau negu 300 mln. eurų.

Šiuo metu vidutinė pensija yra apie 288 eurai - nuo šių metų pradžios ji padidėjo apie 20 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nadezda

Nadezda portretas
Buvo pasakyta kad dydes apie 35 eur.,bet apgavo, kaip visada, man dadejo tik 17eur., super!

Marytė

Marytė portretas
Aišku ,psihologiškai yra smagu ,jog pajuda iš mirties taško tie dalykai ,bet visi tie ,kuriuos mažiau hipnozė ima ,puikiai supranta ,jog jau didžiąja dalimi euraiis plakame vienas prie vieno kaip prieš keletą metų litaiis ,o pensijos buvo 700 litų ir virš ??? Tai ir avinui aišku ,jog regresuojame šuoliais III II liūdna iš vienos pusės , bet gal po 30 metų ir pasieksime tuos 700 eurų ,Sėkmęs ir vilties linkiu.

reikes

reikes portretas
vadinas reikia laukti didelio didelio prekiu kainu suolio
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių