Quantcast

Siūloma atsisakyti draudimo karinėse teritorijose vartoti alkoholinius gėrimus

  • Teksto dydis:

Krašto apsaugos ministerija siūlo panaikinti įstatyme įtvirtintą draudimą karinėse teritorijose vartoti alkoholinius gėrimus, teigdama, kad tai sukelia nepatogumų organizuojant priėmimus.

„Atsižvelgiant į nusistovėjusią tarptautinę praktiką ir protokolo reikalavimus, oficialių priėmimų ir kitų protokolinių renginių metu svečiai pagerbiami tauriųjų alkoholinių gėrimų taurių pakėlimu“, - teigiama ministerijos aiškinamajame rašte.

Ministerijos teigimu, pastaraisiais metais ypač išsiplėtojo tarptautinis karinis ir civilis bendradarbiavimas, dažniau organizuojami aukščiausio lygio vizitai.

„Įstatymo nuostata dėl alkoholio vartojimo draudimo karinėse teritorijose vienareikšmiškai netikslinga, sukelianti daug nepatogumų dėl aukščiau minėtų renginių, kurių metu į Lietuvą atvyksta įvairaus lygmens kariniai ir civiliai pareigūnai, organizavimo“, - teigia Krašto apsaugos ministerija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tuoj nusiversiu

tuoj nusiversiu portretas
Matau, kad Krašto apsaugos ministerija neturi kas veikia, jei jai rūpi alkoholio vartojimas darbo metu. Nieko nepadarysi, komunistinis raugas vis dar teberūgsta...

gal

gal portretas
girti panorės pakariauti, nežinia kas šaus į galvelę, matom ką išdarinėja apsvaigę,o kodėl negerti pardavėjoms, mokytojams, lakūnams?

to kalbininke ruta

to kalbininke ruta portretas
rimtai parašėte ,,dar dasides''....graudu ;/
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių