Quantcast

Siaubas Šakiuose: ugniagesys tempė prie automobilio pririštą šunį

  • Teksto dydis:

Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pradėjo tarnybinį patikrinimą dėl pranešimo apie prie pareigūno automobilio pririštą ir temptą šunį.

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD), Valstybinei priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai pirmadienio naktį pateikta informacija apie tai, kad Šakiuose automobiliu buvo tempiamas prie automobilio pririštas šuo.

„Joje buvo nurodoma, kad taip elgėsi Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesys gelbėtojas (...). Dėl šio įvykio yra pradėtas tarnybinis patikrinimas. Pareigūno tarnybinės atsakomybės klausimas bus sprendžiamas jį baigus“, – nurodo PAGD.

Informacija apie šį kraupų įvykį savaitgalį buvo dalijamasi socialiniame tinkle „Facebook“.

Suprantu, kad yra baisių žmonių, bet kad tiek???

„Jei kažkas žinot šios mašinos (HSL-749) savininko vardą ir pavardę, prašau susisiekite su manimi. Šuniuko atimti iš šio žmogaus, jei taip jį galima pavadinti, nepavyko deja, buvo grasinta susidoroti ir su mumis“, – toks Šakių gyventojos pagalbos prašymas buvo paviešintas feisbuke. Moteris rašė, kad šis baisus veiksmas vyko Jono Basanavičiaus gatvės gale apie 16 val.

„Važiavom su mama ramiai pasiimti tėčio iš darbo ir štai vaizdas – vargšas šuniukas buvo prievarta velkamas mašinos... O jūs net neįsivaizduojat, kokiu greičiu ji važiavo. Rankos dreba, tekstas nebesiriša rišlus... Suprantu, kad yra baisių žmonių, bet kad tiek???“ – sunkiai tvardėsi šakietė.

Netrukus tame pačiame socialiniame tinkle atsirado ir kitas pranešimas.

„Mūsų visų susivienijimo dėka šuniukas sėkmingai paimtas ir gabenamas nuostabių savanorių pagalba į veterinarijos įstaigą! Ačiū visiems! Visi prisidėjot prie šuniuko išgelbėjimo!“ – buvo rašoma jame.

Sužeistas šunelis atsidūrė globos organizacijos „Lietuva – gyvūnams“ atstovų rankose. Pastarieji situaciją taip pat aprašė savo feisbuko paskyroje.  

„Norime pranešti, kad šiuo metu šis vargšytis, kurį tempė automobilis Šakių gatvėmis, yra paimtas mūsų organizacijos ir saugiai vyksta į Kauną „Milavet“ veterinarijos kliniką veterinarų apžiūrai bei gydymui.

 

 

Šunelis smarkiai sužeistas, gydymas laukia ilgas ir sudėtingas. Būsime dėkingi už prisidėjimą prie jo“, – skelbiama įraše.

 

 

„Lietuva gyvūnams“ savanorė Loreta portalui delfi.lt atskleidė, kokią versiją jiems pateikė pats šuns šeimininkas. 

„Mums buvo pateikta sunkiai paaiškinama versija – jis aiškino, kad jo senyvo amžiaus tėvas paėmė tą kalytę ir prikabino prie kablio, nieko blogo nepagalvojo, o tada pradėjo lyti lietus, kalytė palindo po automobiliu, o jam reikėjo skubiai išvažiuoti ir jis net nepastebėjo šuns, – portalui delfi.lt sakė savanorė. – Bet jis aiškino, kad ne taip ir toli nuvažiavo, nes buvo sustabdytas kitų gyventojų, ir esą tik tada pamatė, kad tempia savo šunį.“

Pagal Vidaus tarnybos statutą už panašaus pobūdžio pažeidimus pareigūnams gresia atleidimas iš vidaus tarnybos už pareigūno vardo pažeminimą.


Visi, norintys prisidėti prie šunelio gydymo, tai gali padaryti:

Swedbank LT347300010144304889

Pavadinimas: Lietuva - gyvūnams

Įmonės kodas: 304087945

PASKIRTIS: ŠAKIŲ ŠUNYČIUI

Arba kitais prisidėjimo būdais:

https://lietuvagyvunams.com/paremk/



NAUJAUSI KOMENTARAI

Susidūres su Lietuva gyvūnams

Susidūres su Lietuva gyvūnams portretas
Jei žmogus kaltas nuteis teismas juk nemanau kad dienos metu į miestą vilktu šuni žinodamas kad pririštas, o Lietuva Gyvūnams šis viešumas tik į nauda užteks netik šampanui bet ir naujom mašinom nusipirkt

Oho

Oho portretas
Kokio dydžio tas kablys tada turi būti kad matytum :)

mildai

mildai portretas
Tai jis per veidrodėli nemato kas yra už mašinos? - Mildute, atsakysiu atvirai, as net kabli matau per veidrodeli
VISI KOMENTARAI 85

Galerijos

Daugiau straipsnių