Quantcast

Režisierius Š. Bartas kaltinamas seksualiniu priekabiavimu

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą savo „Facebook“ paskyroje aktorė, kino koloristė Julija Steponaitytė žinomą režisierių Šarūną Bartą apkaltino seksualiniu priekabiavimu. 

Pasak jos, tai įvyko prieš penkerius metus. Tuo metu aktorei buvo 20 metų.

„Prieš penkerius metus prie manęs seksualiai priekabiavo kino režisierius Šarūnas Bartas. Praėjo penkeri metai, bet tai vis dar gyva šį vakarą, kai tai rašau. Laikiau tai paslaptyje, nes maniau, jog tai neegzistuos, jei niekas nesužinos. Bet tai nėra tiesa. Metas sugriauti tylą ir nustoti apsimetinėti, kad tai neegzistuoja. Prašau, neleiskime tam nutikti dar kartą“, – angliškai savo „Facebook“ paskyroje rašė J. Steponaitytė.

Apie seksualinį priekabiavimą prabilusią aktorę palaiko ir žinomi žmonės.

Dainininkas Vaidas Baumila savo „Facebook“ paskyroje taip pakomentavo situaciją: „Nesame taip toli nuo to ir Lietuvoje. Visiškai pritrenktas. Nors...“

Fotografė Neringa Rekašiūtė siuntė palaikymo žodžius ne tik aktorei, bet ir kitoms moterims: „Džiaugiuosi, kad moterys nebebijo prabilti. Labai kviečiu ir kitas atsiverti, nieko nebebijoti, jūs turite didelį palaikymą. Tik susivienijusios mes galime padaryti galą tokiam giliai įsišaknijusiam vyrų elgesiui. Ačiū Julija! Aš su Tavim!“.

Režisierius Š. Bartas kaltinimų kol kas nekomentuoja.

Lietuvoje neseniai kilo dar vienas skandalas dėl seksualinio priekabiavimo. Jauna aktorė Erika Račkytė kreipėsi į teisėsaugą dėl nederamo Panevėžio Juozo Miltinio teatro direktoriaus Lino Marijaus Zaikausko elgesio. Jis buvo atleistas iš pareigų, tačiau kaltės nepripažįsta ir parodymus žada duoti po visų liudytojų apklausos.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
visam pasaulyje sou biznyje aktores guli su savo prodiuseriais rezisieriais.sena pasaka kitaip negautu geros roles.uz roles viska padaro.nepazystu as to barto bet panos uz kazka kersija jam.matosi keliu paneliu kerstas.panos maziau gerkit.kazkas nori juo atsikratyt.grazus vyras ar jam reikia prievartaut pacios atsigula su juo.kam reikia to triuksmo.dar viena is llondono skambino as galiu but visai girta bet cia mano kunas.panos girtos negundykit vyru neprovokuokit.geriat iki nukritimo o paskui vyrai kalti lieka.maziau gerkit

fui

fui portretas
jei jau garsus meninykas, tai gali priekabiaut, o jei nelabai-tai negali??? Viduramžių moralės Lietuva.

praeitis

praeitis portretas
kaip Pukiuks laikosi ar dar serga?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių