Quantcast

R. Karbauskio valdomis prie Kauno marių susidomėjo aplinkosaugininkai

  • Teksto dydis:

„Valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio kontroliuojamo „Agrokoncerno“ valdose, prie Kauno marių aptvertame miške, aplinkosaugininkai nesurado deklaruotų danielių ir dėl to panaikino leidimą tverti mišką.

Kaip rašo portalas delfi.lt, sklypus, esančius Kaišiadorių rajone, Jakštonių kaime valdo bendrovė „Žemės ūkio inovacijų centras“, o vienintelis šios įmonės akcininkas yra „Agrokoncernas“, kontroliuojamas Seimo „valstiečių" frakcijos seniūno R. Karbauskio.

Šiuose sklypuose prieš keletą metų prasidėjo statybos ir jos šiuo metu jau eina į pabaigą. Visą teritoriją juosia tvora. Pagal Miškų įstatymą ir aplinkos ministro patvirtintas Lankymosi miške taisykles miškas turi būti prieinamas žmonėms. Tuo metu dalis „Žemės ūkio inovacijų centro“ valdomos teritorijos yra miško žemė ir ji aptverta tvora.

Teisė aptverti mišką įgyta dėl to, kad buvo nuspręsta miške laikyti laukinius žvėris. Įstatymai leidžia įrengti aptvarus laukiniams gyvūnams. Kauno regiono aplinkos apsaugos departamentas atliko patikrinimą ir nustatė, kad aptvare žvėrys iš tiesų nėra laikomi ir leidimas tvorai praėjusią savaitę buvo panaikintas.

R. Karbauskis portalui sakė, kad danieliai iki šiol į voljerą neperkelti dėl to, kad nepatirtų streso dėl vykstančių statybų.

„Valstiečių“ lyderis portalą patikino, kad, be kita ko, Kauno marių regioniniame parke statomuose pastatuose dar šiemet bus įrengta privati observatorija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mociute

Mociute portretas
Taigi ko jus kimbat prie vaikino,pastatys observstorija ir stebes savo paneles ,kad is orbitos neiseitu,arba siaip ,savo darbuotojus gales matyti ,ka jie veikia kai jis nemato.

And

And portretas
Ten viskas pastatyta, takeliai nutiesti, krumeliai susodinti. Kokia dar statybu technika? Karbauskis panasus pirmokeli- melageli. Siandien viena pasaka sukurs ryt kita, galu gale pats nesupranta kur tikrove kur melas

lietuve

lietuve portretas
nesuprantu kazkas duoda leidimus ,stato namus,gali daryti ka tik nori jei turi pinigu, bet nelisk i politika ,o jei ikelei koja politikos labirintus ir dar esi populiarus,tai tu busi taip sudirbtas tada viska iskelia i pavirsiu, o kodel visi tylejo kol vyko pirminiai darbu etapai,Neringoje kiek pristatyta namu ir kazkas dave leidimus jei negalima tai negalima, o kai pastate nugriauti reikia ,Nubausti ner ka, nes tie zmones jau nebedirba kas pazeide istatymus isduodant leidimus, Zmones nestatys siaip sau, kad jiems patinka ir jie nori toje vietoje pastatyti sau apartamentus, Bet tie kas pazeide istatymus isduodant leidimus i kosmosa neisskrido jie gyvena Lietuvoje, o jei emigravo galima surasti , Kol R,Karbauskis nebuvo labai zinomas viskas buvo ok, bet dabar jau visi purtyti nori,Tik pabandyk i valdzios virsune eiti,tuj busi purtomas nors visiskas ubagas busi, bet padarys tave nieksu ir turtuoliu kuo tik nori,Mano manymu jau i partija stojant turi buti patikrintas,
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių