Quantcast

Priekabiavimu kaltinamas J. Vaitkus svarsto kreiptis į teismą

  • Teksto dydis:

Scenografės Simonos Biekšaitės kaltinimų dėl nederamo seksualinio elgesio sulaukęs režisierius Jonas Vaitkus svarsto kreiptis į teismą, skelbia naujienų portalas delfi.lt.

„Suprantu, dėl ko skambinate, bet šiandien (pirmadienį) nekomentuosiu, nes ryt (antradienį) skelbsiu viešą laišką. Tada galėsime kalbėtis. Toliau į teismą žadu duoti“, – delfi.lt tikino J. Vaitkus.

Režisierius patikino, kad planuoja dėl kreipimosi tartis su advokatu.

Praėjusią savaitę daug dėmesio sulaukė paskelbti liudijimai apie nederamą Vilniaus dailės akademijos (VDA) dėstytojų seksualinį elgesį, dalis jų buvo anoniminiai. Savo ruožtu S. Biekšaitė socialiniame tinkle „Facebook“ sekmadienį parašė, kad J. Vaitkus netinkamai elgėsi 2009 metų vasarą jai atvykus į režisieriaus namus darbo reikalais – jai buvo pasiūlyta sukurti scenografiją spektakliui „Juodasis Strazdas“. Ji teigia, kad režisierius priekabiavo išgėręs.

BNS su J. Vaitkumi nepavyko susisiekti – jo telefonas išjungtas. „Lietuvos ryto“ televizijai savaitgalį režisierius sakė negalintis konkrečiau komentuoti savo elgesio prieš daug metų, bet tikino, jog apie jį skleidžiama daug gandų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atsitiesem ir kelkimes

atsitiesem ir kelkimes portretas
.ne kreiptis I teisma ponuli,reikia bet viesai atsiprasyti [juk ne viena mergina ,okelios iskele ta gedinga fakta] zmogus turetu protauti ,o ne pulti[kur nera zveries yra nuzemintos moterys-merginos] bukit nors vienas tikru vyru ,jeigu,aisku ,suprantate savo netinkamo elgesio pasekmes moterys atsitiese ,o jus ponaiciai?juk turite mama ,seseri ,dukteri ,anukele ,,,;paaiskinkite ar didelis noras pratesti nesvarius darbus??

ELENYTE

ELENYTE portretas
Žurnalistės ir Varniukai! Imkit pagaliuką ir užmuškit ta "vaitkiuką"!!!!! Trukdo kurti Lietuvą???

nesuprantama

nesuprantama portretas
kodėl ji įsivaizduoja kad apie kažkokią jos vietą kalbama?Gi daug ką galima pavadinti"trikampėliu"Daug kas nešioja skarytę -trikampėlį ar dar įvairių daiktų,ir asmeninių,gali būti taip pavadinti.Ir prieš 9 metus?Ne jau žmogui taip aktualu,kad prisiminimuose tokia smulkmė gyvena apie 10 metų?Nįtikėtina.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių