Quantcast

Premjeras su bronzos medaliais pasveikino vaikinų rinktinę

  • Teksto dydis:

Premjeras Algirdas Butkevičius pasveikino Europos jaunių (iki 18 metų) vaikinų krepšinio čempionate bronzos medalius iškovojusią Lietuvos rinktinę.

„Šiandien Jūs dar kartą įrodėte, kad krepšinis – tai didysis lietuvių sportas. Pasidabinę bronzos medaliais, savo įspūdingais pasiekimais ir vėl išgarsinote mūsų šalį. Jūsų sunkus darbas treniruotėse ir stipri komandinė dvasia varžybose mums visiems yra puikus pavyzdys kaip reikia siekti užsibrėžtų tikslų", – sakoma A.Butkevičiaus sveikinime.

Tai pirmasis jaunųjų Lietuvos krepšininkų bronzos medalis šios amžiaus grupės pirmenybėse. Iki šiol Europos jaunių čempionatuose lietuviai 1994 ir 2010 metais iškovojo aukso medalius, o 2006, 2008 ir 2012-aisiais - sidabro.

Sekmadienį Graikijoje mažajame finale dėl trečiosios vietos Sauliaus Štombergo auklėtiniai 74:49 (25:15, 18:15, 13:16, 18:3) nugalėjo bendraamžius iš Bosnijos ir Hercegovinos.

15 taškų prie pergalės prisidėjo Martynas Varnas, 14 - Martynas Echodas, 11 - Aistia Pilauskas, 10 - Laurynas Birutis, 8 - Tadas Sedekerskis.

Pagrindiniame pirmenybių finale žais Graikijos ir Turkijos rinktinės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu jo

Nu jo portretas
"premjeras su bronzos medaliais"...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių