Quantcast

Paneigė R. Karbauskio žodžius: susitikimą inicijavo „valstiečiai“

  • Teksto dydis:

Atgarsio sulaukusį ketvirtadienio susitikimą viešųjų ryšių kompanijos „PR Service / Edelman Affiliate“ patalpose inicijavo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, sako šios bendrovės vadovė Romualda Stonkutė.

Taip ji paneigė „valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio žodžius, kad susitikimą, kuriame dalyvavo jis, buvusi Seimo narė Greta Kildišienė, viešųjų ryšių ekspertai ir teisininkė Liudvika Meškauskaitė, organizavo pati bendrovė.

„Partija“, - penktadienį „Info TV“ sakė R.Stonkutė.

Kalbėdama apie G.Kildišienės dalyvavimą susitikime, ji sakė, jog „mes paprašėme, kad ji dalyvautų“.

„Tai mes tiesiog gavome kontaktą jos advokatės ir paprašėme per L.Meškauskaitę, (...) gal jos labiau ir reikėjo, kad ji tuos teisinius klausimus išaiškintų, koks ten statusas partijoje, narė, ne narė“, - teigė bendrovės vadovė.

Savo ruožtu R.Karbauskis penktadienį sakė: „Iš tikrųjų, viešoje vietoje, Vilniaus centre, viešųjų ryšių kompanijoje buvo susitikimas, kurį inicijavo viešųjų ryšių kompanija“.

Anot BNS šaltinių, susitikimas ketvirtadienį buvo numatytas neseniai išleistos G.Kildišienės biografinės knygos „Atvirai“, taip pat šios knygos viešinimo ir platinimo kampanijai aptarti.

R.Karbauskis tikina, kad trumpo susitikimo metu buvo aptarta galimas bendradarbiavimas su „PR Service / Edelman Affiliate“. Jo teigimu, taip pat buvo aptartos „skleidžiamos tokios keistos žinios, neva aš prisidėjau prie knygos finansavimo“.

Politikas aiškina vakare su R.Stankute vykdęs „socialinį eksperimentą“, kurio metu esą stebėjo, kaip žiniasklaida formuoja „neteisingas žinias“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

blefas

blefas portretas
,, pono karabauskio naisiu klouno išradimas yra seniai aiškiai nuskambėjas kurie matė kada žygis buvo šito pono naktiniame piligrimu žygi , kaip ilsėjosi povas ir pove juk rašė apie tos bajerius vykusio komedijantu orkestre , taip ar ne buvo aišku kuo buvo sekta o po kurio laiko viskas iįaiškėjo, ir išėjo į dienos šviesa o kiek buvo kalbu aiškinimu, žiniasklaidos priemonių imta rodinėti bet visas šitas triukas ėjo kaip anekdotas o iš tikro jeigu buvo tikro vyro stuburas imtu ir atsistatydintu iš viso šito blogio o juk toj bus metai kaip žmonių nuomonė jau prarado vien dėl tos aukso gyslos skylutes juk meilei seniau ponai ir dvarus prarasdavo ir galvas padėdavo ir karai šluodavo liaudį .

taip

taip portretas
Niekaip nesuprantu vieno - kokį padarė nusikaltimą Lietuvai, žmonėms? Kodėl bandoma parodyti, koks Karbauskis niekšas? Ar čia opozicija, ar žurnalistai, ar šiaip žmonės pavydi, keršija....Svarbiausia, kad dauguma nei karto nėra matę, tik per TV Karbauskį, o tiek pykčio, pagiežos....tarsi jiems ką būtų padaręs...Turgus ir tiek....

...

... portretas
Nuo kada partijos nebegali su rinkėjais susitikt, kas joms gali nurodinėt?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių