Quantcast

Po lietingesnių dienų laukia šiluma

Trečiadienio dieną daug kur palis, vyraus trumpi lietūs, o pietiniuose, pietrytiniuose – smarkiai. Vietomis gali nugriaudėti perkūnija, LRT RADIJUI teigė sinoptikė Natalija Nikolajenko.

 Vakarų Lietuvoje trečiadienį mažiau lis ir išliks saulėta. Įdienojus sušils iki 20–24 laipsnių, vakariniuose rajonuose – net iki 25. Pūs vidutinio stiprumo vėjas. Perkūnijos metu vėjas gali būti gūsingas.

Ketvirtadienį lis mažiau, trumpi lietūs numatomi tik kai kur, daugiausia – dieną. Kai kur gali nugriaudėti ir perkūnija.
„Naktis taip pat bus rami ir šilta. Temperatūra svyruos tarp 8 ir 13 laipsnių, o diena vienu kitu laipsniu bus jau vėsesnė negu trečiadienį. Temperatūra neviršys 18–23 laipsnių šilumos. O prie jūros ir kai kur Žemaitijoje pakils vos iki 15–17 laipsnių“, – prognozavo sinoptikė.

Penktadienį orai mažai keisis, Vakarų Lietuvoje vietomis trumpai palis, temperatūra nesiskirs nuo ketvirtadienio, tik naktis gali būti vėsesnė.

Savaitgalį numatomi trumpi lietūs, bet gera naujiena – orai šils. Naktimis bus nuo 9 iki 15 laipsnių šilumos. Šeštadienio dieną temperatūra pakils iki 21–26 laipsnių, o sekmadienį bus dar keliais laipsniais šilčiau. Temperatūra paskutinę savaitės dieną gali pakilti net iki 27 laipsnių.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėlietusšiluma

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių