Quantcast

Partijoje „Tvarka ir teisingumas“ - grasinimų trileris

Partijoje „Tvarka ir teisingumas“ verda intrigos su kriminaliniu kvapu. Raseinių taryboje ietis surėmė jungimosi su Darbo partija šalininkai ir priešininkai.

Jungtuvėms nepritarianti „tvarkietė“ sako sulaukusi grasinimų ir spaudimo padėti mandatą bei netrukdyti taryboje formuotis naujai koalicijai, rašo portalas delfi.lt, remdamasis „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Reporteris“ pranešimu.

Dėl šantažo moteris kreipėsi į policiją, tačiau paaiškėjo, kad grasinimų sulaukė ir į jos vietą pretenduojantis politikas. Įtarimai metami Seimo nariui Remigijui Ačui.

„Darbiečių“ ir „tvarkiečių“ jungtuvėms nepritarianti Raseinių tarybos narė, „tvarkietė“ Jūratė Garliauskienė sako sulaukusi savo partijos Raseinių skyriaus vadovo šantažo.

Šis esą gražiuoju pasiūlė atsisakyti tarybos nario mandato ir vietą miestelio valdžioje užleisti kitam „tvarkiečiui“, kuris nesipriešina jungtuvėms su Darbo partija. Kitu atveju J. Garliauskienė esą turės didelių problemų. Dėl to moteris kreipėsi į policiją.

Ją palaikantis Seimo narys Remigijus Ačas sako, kad intrigos su kriminaliniu kvapu Raseinių valdžioje užvirė ne šiaip sau: mat jeigu J. Garliauskienę pavyktų pakeisti kitu, lojalesniu
„tvarkiečiu“, Raseinių valdžioje susiformuotų nauja „tvarkiečių“, „darbiečių“ ir socdemų koalicija.

„Atvažiuoja Seimo vicepirmininkas, „Tvarkos ir teisingumo“ deleguotas, Kęstutis Komskis į partiečių susirinkimą ir nedviprasmiškai pasako, kad iš tarybos narės bus atimtas mandatas“, – kalbėjo R. Ačas.

K. Komskis sako pats girdėjęs, kad pats R. Ačas galėjo grasinti Viduklės seniūnui, kuris pretenduoja taryboje pakeisti J. Garliauskienę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
komskis tikrins?:))) geriau jis su kontrabanda kovotu...:)))

juk

juk portretas
negali jis pats su savimi kovoti

Raseiniškė

Raseiniškė portretas
Vistiek turi atsirasti "fors major" jėga , kuri patrauktų tą Ačą iš raseinių kartą ir visam gyvenimui. Juolab kad jis ir neraseiniškis-vidukliškis. Su juo lyginant Romanovą, tai Romanovas angelas. Kas per besotiškumas šito Ačo, arogancija, net tokių bjaurių žodžių negaliu parašyti, kokius jam skiria raseiniškiai.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių