Quantcast

Pamirškite pavasarį, grįžta žiema

  • Teksto dydis:

Ši savaitė atneš daug kritulių ir gūsingą vėją, LRT RADIJUI teigia sinoptikė Alva Nagelytė, ir priduria, kad savaitės pabaigoje sulauksime žiemiškų orų.

Pirmadienį Lietuvoje bus apsiniaukę, lis. Pūs gūsingas 8–13 m/s stiprumo vėjas, o aukščiausia dienos temperatūra sieks 2–6 laipsnius šilumos.

Antradienį išliks teigiama temperatūra, nesmarkiai lis. Pūs stiprus vėjas, o aukščiausia temperatūra lis 1–5 laipsnius šilumos

Trečiadienį plūstels šaltesnio oro banga, kuri atneš daugiau kritulių, stipresnius vėjus. Be to, dienos temperatūra kai kur sieks tik 0 laipsnių. Tiesa, oras daug kur dar įšils iki 5 laipsnių šilumos.

Vėjuotas ir su krituliais taip pat bus ketvirtadienis, o penktadienį laukiama daug sniego ir dar šaltesnių orų.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozė

NAUJAUSI KOMENTARAI

To LRT radijas

To LRT radijas portretas
Sugriš žiema: sinoptikai žada šlapdribą ar net pūgas. Tai čia jusų vakar dienos straipsnis. Patys pasiskaitykit ką buvot paraše , kad jau nuo antradienio t.y.rytoj , jau bus šlapdriba, pūga. O trečiadieny jau nuo -2 iki -7 laipsnių šalčio. O šiandien ką parašėt, kad tik nuo penktadienio snigs ir bus daug sniego. Kas čia su jumis darosi, vakar vienaip, o šiandien kitaip rašot. Jau geriau patylėkit, ir nejuokinkit liaudies.

To LRT.lt ir LRT radijas

To LRT.lt ir LRT radijas portretas
o aukščiausia temperatūra lis nuo 1-5 laipsnių šilumos. Ir pažiūrėsim ar jau bus daug sniego penktadienį, kaip rašot. Kad jus neatspėjat koks bus oras rytoj, o jau sprendžiat kas bus po 4 dienų, t.y.penktadienį.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių