Quantcast

Palaiko šiukšlių deginimo draudimą – to reikėjo jau seniai

Sužinojome, kad Seime keliama iniciatyva Lietuvos teritorijoje uždrausti deginti šiukšles.

Nežinau, iš kur ta iniciatyva atsirado, kokiems politikams ar verslininkams ji naudinga, tačiau manau, kad tai tikrai geras pasiūlymas, nes šiukšlių deginimas seniai netoleruotinas viduramžiškas užsiėmimas.

Lietuva yra nedidelė šalis, žmonės čia gyvena gana tankiai, tad oras turėtų būti ypač saugomas, o gamtos ištekliai ypač tausojami.

Juk niekam ne naujiena, kad vis daugėja kvėpavimo takų, onkologinių, širdies ir kraujotakos ligų, kurios kasmet į kapus nuvaro tūkstančius žmonių.

Degindami šiukšles sau po nosimi mes vieni kitus nuodijame ir dar labiau sargdiname. Tai yra tiesiog užprogramuota savižudybė, kuriai nedelsdami turėtume užkirsti kelią.

Visi paaiškinimai, kad šiukšlių deginimas atpigina šilumą tėra tik muilo burbulų pūtimas žmonėms į akis. Klaipėdos pavyzdys, manau, tai akivaizdžiai demonstruoja. Jokio pigumo čia tikrai nėra. Paklausytumėte, ką už uždarų kalba šiluminininkai ir neliktų nė mažiausios abejonės.

Siekis uždrausti deginti šiukšles yra visapusiškai sveikintinas ir palaikytinas. Išvaduokite mus nuo tos ligas sėjančios veiklos, kuri kai kam krauna milijonus, o kiti žmonės dėl to vėliau turi mirti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klp

Klp portretas
Ačiū liberalams už Klaipėdoje deginamas šiūkšles

WWW

WWW portretas
O kam rweikalingos musu siuksles? Gal nors savo siuksles tegul degina.o ne planuoja atsivezti is kitu saliu. Ivezti siuksles deginimui reikia uzdrausti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių