Quantcast

Pagal ES programą į Lietuvą perkelti dar 23 pabėgėliai

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę pagal Europos Sąjungos (ES) programą į Lietuvą perkelti 23 pabėgėliai iš Artimųjų Rytų, pranešė Migracijos departamentas.

Anot jo, į šalį atvyko šešios sirų šeimos.

Šiuo metu Lietuva iš Italijos, Graikijos ir Turkijos yra perkėlusi 332 asmenis.

Prieš beveik dvejus metus Lietuva įsipareigojo priimti 1105 pabėgėlius iš tokių šalių kaip Sirija, Irakas ar Eritrėja.


Šiame straipsnyje: Pabėgėliaimigrantų krizė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip prasigėrę ukrainiečiai pradeda šaudyti ir nužudo kelis Donbaso gyventojus, tai ši naujiena apie įvykius toli nuo Europos Sąjungos sienų atsiranda pirmuose mūsų spaudos puslapiuose. Juk tai naudinga antirusiškai propagandai, nes dauguma Donbaso gyventojų yra rusai.

Kęstas

Kęstas portretas
Tuo tarpu dešimtys tūkstančių jaunų, sveikų migrantų iš Libijos kasmet nuskęsta jūroje. Apie tai mes net neužsimename. Kodėl tyli Europos Sąjungos spauda? Kadangi mes esame kalti dėl tų migrantų mirčių. Mes renkame valdžią, kuri nori išnaudoti tuos migrantus, todėl įvairių pelno nesiekiančių organizacijų rankomis tyliai surankioja dar nenumirusius jūroje ir šimtais tūkstančių nelegalų veža į Italiją nuo Libijos pakrantės bei įsileidžia per Europos Sąjungos sieną (plačiau apie tai parašyta čia). Kai mes, Europos Sąjungos piliečiai einame pro Europos Sąjungos pasienio kontrolę, tai mūsų pasus labai stropiai patikrina. O kaigi kitaip, reikia įsisavinti Europos saugumui skirtus pinigus... Po to derasi ir skirsto tuos migrantus po visą Europą, tame tarpe ir po Lietuvą. Mūsų godumas ir Europos Sąjungos sienos kontrolės betvarkė nužudo dešimtis tūkstančių jaunų žmonių. Jei nebijome pragaro, tai nors turėtume gėdos. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Mūsų

Mūsų  portretas
Valdžia pati pati protingiausia. Nors sušaudyk.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių