Quantcast

Orai: spūstels stipresnis šaltis

Savaitgalio pradžioje daugelyje rajonų pasnigs, šaltis palaipsniui stiprės ir sekmadienio naktį galime sulaukti 10–11 laipsnių šalčio, LRT RADIJUI sako sinoptikė Alva Nagelytė.

Šeštadienį Lietuvoje protarpiais švies saulė, vietomis pasirodys daugiau debesų, didesnėje šalies dalyje retkarčiais truputį pasnigs. Gausesnis sniegas ir šlapdriba lankysis pajūryje. Pūs vidutinis šiaurės vakarų vėjas, daug kur dėl plikledžio išliks slidu. Temperatūra įdienojus rytiniuose rajonuose svyruos apie 2–3 laipsnius šalčio, vakariniuose rajonuose – apie 1 laipsnį šalčio, pajūryje bus apie 2 laipsnius šilumos.

Sekmadienį į Lietuvą plūstelės didesnis šaltis, kritulių galimybė bus mažesnė, tik vietomis truputį pasnigs. Vėjas pamažu rims, naktį vis dar pūs iš šiaurės, šiaurės vakarų, o antroje dienos pusėje šalies vakarinėje dalyje jau bus pietinės krypties. Temperatūra naktį kris iki 4–9, kai kur ir iki 10–11 laipsnių šalčio, dieną ji švelnės iki 1–6 laipsnių šalčio, pajūryje popiet pakils iki 2–4 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėšaltis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Regina

Regina portretas
Ojo joj! Koks stingdantis šaltis ! Nakti buvo vos -5 laipsniai ir ne daugiau , Kaune. O jau lojo ir lojo per spaudą ir per tv , kad bus šią nakti net iki -16, bet jau vakar susimažino šaltį , tai jau lojo kad iki -10 , gal kur ir buvo -10 , bet tik kažkurioj vienoj vietoj, o ne visoj Lietuvoj, o beto jeigu vėjas ir tas pučia iš vakarų , o ne iš rytų pusės, tai irgi neša tik šilumą vakaris , o ne šaltį, jau diena gal ir lyti pradės, net pūs vakaris. Ir kam šitie durniai sinoptikai reikalingi, o jų labai daug privise ir visi algas geras gauna, bet net neatspėja koks oras bus rytoj.

Ciu ciu Jori

Ciu ciu Jori portretas
Mano kaimynės šuniukas vardu Joris.

JORIUI

JORIUI portretas
Ar tau blogai, kad šiltas oras ? Džiaukis, kad neatspėjo. Esi dundukas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių