Quantcast

Orai: pasipils lietus ir stūgaus vėjas

  • Teksto dydis:

Artimiausiu metu šalies dangų gaubs debesys, iš kurių vis pasipils lietus. Temperatūra kils aukščiau, tačiau šilumą išsklaidys nenuorama vėjas. Savaitgalį numatomi gausūs krituliai, o vėjas dar labiau įsismarkaus.

Šiandien numatomas gausus debesuotumas, protarpiais trumpai palis. Pūs pietryčių krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse diena bus apniukusi, oras šils iki 4–6 laipsnių. Šiauliuose vyraus debesuotas peizažas. Įdienojus temperatūra sieks 4–5 laipsnius šilumos. Pajūryje debesys taip pat pasitaškys lietumi. Dieną termometrai fiksuos 6–8 laipsnius šilumos.

Penktadienį vietomis naktis bus giedra, galimas kuklus šaltukas. Dieną vyraus debesuotumas, daug kur negausiai lis. Pūs gūsingas rytų, pietryčių vėjas. Vilniuje, pirmoje paros pusėje, bus apie 0–1 laipsnį šilumos. Tuo tarpu Kaune temperatūra sieks 2–3 laipsnius šilumos. Dieną nuvilnis lietus, oras šils iki 5 laipsnių. Šiauliuose temperatūra svyruos nuo 3 laipsnių šilumos naktį iki 1 laipsnio šilumos ryte. Dienos metu dangumi plauks debesys, bus apie 3–4 laipsnius šilumos. Pajūryje vyraus 4–6 laipsnių temperatūra. Smarkus vėjas gins debesis, dieną trumpai palis.

Šeštadienį dar labiau sustiprės rytų, pietryčių vėjas. Gausiausiai lis pirmoje paros pusėje. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, numatomi krituliai. Tuo metu termometrai fiksuos 3–4 laipsnius šilumos. Dieną danguje supsis debesys, bus apie 5–7 laipsnius šilumos. Šiauliuose didžiąją paros dalį varvės dangus. Nakties ir ryto metu termometrai fiksuos 2–3, dieną 5 laipsnius šilumos. Pajūryje lis gausiausiai, bus vėjuota. Oras šils iki 4–5 laipsnių.

Sekmadienis taip pat bus šlapias ir vėjuotas. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, merks lietus. Įdienojus dangų gaubs debesys. Temperatūra svyruos tarp 4–6 laipsnių. Šiauliuose visą parą debesys purtysis lietumi. Naktį bus apie 5, ryte ir dieną apie 3–4 laipsnius šilumos. Pajūryje, pirmoje paros pusėje, gausiai lis, pūs smarkus vėjas. Termometrai fiksuos 5–6 laipsnius šilumos. Įdienojus vėjas bus vos ramesnis, oras sušils iki 7–9 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, ateinančios savaitės orai bus šilti, bet ne itin malonūs. Vyraus


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėtemperatūra

NAUJAUSI KOMENTARAI

Oi kaip baisu bus

Oi kaip baisu bus portretas
Prigasdinsit chamekus ir po to chamekai kiurksos namie niekur nesigrus, nei į kaimus, nei balsuot, bet sedės savo dėžutėj visą savaitgalį. O chamekai tai labai bijokliai. Tai jiem lietus maišo, tai sniegas žiema, tai policijos reidai, ir dar visą kitą...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių