Quantcast

NATO kariai kūdikių namuose rengia akciją „Tapk gerumo angelu“

NATO oro policijos misiją Baltijos šalyse atliekantys Kanados ir Portugalijos kariai Šiaulių sutrikusio vystymosi kūdikių namuose rengia akciją „Tapk gerumo angelu“. Mažiesiems globotiniams bus padovanoti reikalingiausi daiktai.

Kasmet prieš Kalėdas į Šiaulių sutrikusio vystymosi kūdikių namus NATO oro policijos misiją Baltijos šalių oro erdvėje atliekantys kariai atvyksta su dovanomis. Šiemet už surinktus pinigus portugalai nupirko šimtą pakuočių sauskelnių, dar tiek pat atkeliaus iš Kanados, iš ten bus pristatyti ir dideli šešiaviečiai vežimėliai mažiausiems globotiniams bei drabužėlių: striukių, batukų ir kitų būtiniausių daiktų.

Šiemet prie „Tapk gerumo angelu“ akcijos prisijungia ir miesto policijos komisariatas. Kartu su Šiaulių aviacijos bazės kariais ir darbuotojais jie surinko apie 500 litų ir už juos pirko vaikams dovanėlių, saldumynų ir žaislų.

Sutrikusio vystymosi kūdikių namus NATO oro policijos misiją Baltijos šalyse atliekantys įvairių šalių kariai lanko nuo pat misijos pradžios 2004 m.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių