Quantcast

Mokytojams – šalies vadovų sveikinimai

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sveikindama mokytojus su Tarptautine mokytojo diena linki išlikti novatoriškiems, Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė kviečia ir toliau būti „išminties, darnos ir šviesos kelrodžiais“.

Premjeras Algirdas Butkevičius pedagogams linki kantrybės, stiprybės bei „ryžto vesti žinių keliu kuo daugiau ištikimų mokinių“.

„Šiandien sveikiname tuos, kurių dėka Lietuvoje ugdomas atsakingas, kūrybiškas ir patriotiškas Lietuvos jaunimas. Tarptautinę mokytojų dieną palinkėkime visiems mokytojams išlikti novatoriškiems, iniciatyviems ir nuolat tobulėjantiems“, - sakome prezidentės sveikinime, kurį išplatino Prezidentūra.

„Nuoširdžiai dėkoju, kad šalia algoritmų, gramatikos subtilybių ar istorijos faktų, savo asmeniniu pavyzdžiu, įžvalgomis, gebėjimu išklausyti Jūs mokote vaikus tikrųjų gyvenimo pamokų: Doros, Teisingumo, Atsakomybės, Pagarbos žmogui. Ir toliau būkite išminties, darnos ir šviesos kelrodžiai, kad su kiekviena Jūsų į gyvenimą palydima karta pasaulis taptų geresnis, tauresnis, pažangesnis“, - rašoma Seimo pirmininkės sveikinime.

L.Graužinienė pedagogams taip pat linki, kad „buvusių ir esamų mokinių bei studentų meilė, pagarba ir dėkingumas taptų gražiausia šios dienos dovana“.

„Mielieji Mokytojai, kiekvienas iš mūsų savo mokytojus prisimena su didele pagarba. Jų patarimai neretai gelbsti kebliose situacijose, išminties kupini žodžiai lydi vingiuotu gyvenimo keliu. Mokytojas įskiepija kūrybiškumą, žinių troškimą, padeda spręsti vis sudėtingesnius uždavinius, siekti vis didesnių tikslų. O svarbiausia – išmoko mylėti žmones ir tarnauti Tėvynei“, - sakoma premjero sveikinime, kurį paskelbė Vyriausybės spaudos tarnyba.

„Jūs kuriate Lietuvos ateitį, formuojate pamatines vertybes. Ačiū Jums už pastangas ir pasiaukojamus darbus, už sąžiningą tarnystę šviesai“, – mokytojus su profesine švente sveikina premjeras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių