Quantcast

Malonesnės šilumos dar teks palaukti

  • Teksto dydis:

Šią savaitę ir kitos savaitės pradžioje šiltesni orai nenumatomi: dienomis tesušils daugiausiai iki 16 laipsnių, sekmadienį ir pirmadienį naktimis žemę padengs ir šalnos. Taip LRT RADIJUI pasakojo sinoptikas Vytautas Sakalauskas.

Ketvirtadienį orai bus permainingi. Iš šiaurės plauks debesys su lietumi, daugiau pragiedrulių bus vakaruose. Pūs šiaurės, šiaurės vakarų vidutinio stiprumo vėjas. Temperatūra pasieks 12–16 laipsnių.

Penktadienis bus truputį ramesnis – lietaus bus mažiau, susilpnės šiaurės vakarų vėjas. Tačiau malonesnės šilumos nesulauksime. Naktį atvės iki 4–9, dieną temperatūra kils iki 11–16 laipsnių.

„Sinoptiniai žemėlapiai rodo, kad malonesnės šilumos teks palaukti. Ir savaitgalį, ir kitos savaitės pirmosiomis dienomis bus nešilti orai“, – prognozavo sinoptikas.

Šeštadienį dar daug kur palis, o sekmadienį orus jau turėtų lemti aukšto slėgio sūkurys, tad sekmadienį ir pirmadienį vėl yra šalnų tikimybė, perspėjo V. Sakalauskas.


Šiame straipsnyje: oraišilumaruduo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Orui

Orui portretas
Užtai dabar nelaikykit atlapoje visų langų, ir neišleiskite į lauką vasariškos šilumos, tai tada ir spalio vidury nereiks šildyt, o šildymą galima pradėt nuo lapkričio men. Jug dabar ir žiemos šiltos, be jokių menkiausių šalčių

Oras

Oras portretas
viskas bus kaip kasmet, apie spalio 15 pradės šildymo sezoną. Nieko nepritaupysi, o sveikata brangiau už viską. Ne laikas šildyti kai atšala butai.

Stepas

Stepas portretas
Tik jau negasdinkit šalnom, kurių iš vis nebus. Ir nereikia lia liakint, negasdinkit žmonių, o jus sinoptikai papirkti šiluminininkų. Čia ir durnam aišku. Oras dar nešaltas. Gražus rudenėlis, ne vidurvasaris , aišku, jau nebeisim su trumpom rankovėm , nebe vasara
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių