Quantcast

Lietuva iš Italijos turėjo perimti 322 migrantus, o priimta vos 17

Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas lankosi Italijoje, kur sprendžia pabėgėlių perkėlimo klausimą. Lietuva įsipareigojusi iš Italijos perimti 322 migrantus, tačiau iki šiol jų priimta tik 17.

Nors Italijos pabėgėlių centrai perpildyti, prieglobsčio gavėjų statusą atitinkančių migrantų juose mažuma. Be to, iki šiol dvišalis bendradarbiavimas šioje srityje vyko vangiai, buvo ir biurokratinių sunkumų.

Šiuo vizitu Lietuvos delegacija tikisi paspartinti pabėgėlių perkėlimo procesą ir užsitikrinti dalyvavimą saugumo procedūrose.

Iki šiol į Lietuvą pagal ES programą atvežti 309 migrantai, 230 iš jų šalį paliko. Vidaus reikalų ministerijos atstovų teigimu, tai lemia santykinai maža finansinė parama ir socialinių ryšių stoka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

drsaugas

drsaugas portretas
Tie pabegeliai tai baisuokliai,visur siukslina ,ruko , nueini kelis simtus metru,o vis dar jauciasi ju dvokas ,kas tai per smarve,jie ne darbui atvaziavo o nori tik pinigu ir gero gyvenimo.Pas draugus idarbino ,tai ziauru ziureti i toki neismaneli, nemoka net tuoletu naudotis ,pripila vandens ,pastoviai uzkesa tuoleta,lekstes isplauti nemoka,o apie kitoki darba visai nenori dirbti,stovi valadu valandas apsikabines telefona ir vis kliedi kad pavarges- O toki aksaranki pabandyk is darbo isvaryti,tai skundzia visoms organizacijos,kad jis turi teise dirbti. SUDU,sudai

valio

valio portretas
jie per kitus suzino kokia laimes salis lietuva jiems zadama ir kiek jie cia gaus nedirbdami todel ju ir suristu cia neatvesi o jei atvesi tuojau dings is stebuklu krasto

...

... portretas
Kas ginklus jiems pardavinėja, te tie ir jų pabėgėlius priima.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių