Quantcast

Kėdainių seniūnijų socialiniams darbuotojams – nauji automobiliai

  • Teksto dydis:

Kėdainių rajono savivaldybė dešimt savo teritorijoje esančių kaimiškųjų seniūnijų aprūpino naujais automobiliais, kurie skirti socialiniams darbuotojams.

Dešimt naujų „Peugeot“ markės automobilių nupirkta už maždaug 130 tūkst. eurų, savivaldybė pranešė juos įsigijusi savo lėšomis.

„Tikimės, kad šis sprendimas pasiteisins ir palengvins socialinių darbuotojų darbą. Šie darbuotojai, ypač dirbantys su socialinės rizikos šeimomis, jau seniai skundėsi, jog norėtų jas pasiekti operatyviau, greičiau suteikti reikiamas paslaugas. Tad pritarus rajono savivaldybės tarybai nusprendėme skirti lėšų ir įsigyti šiuos naujus automobilius, kurie yra kompaktiški ir patogūs. Jų kuro sąnaudos labai mažos, todėl seniūnijų biudžetai didelių išlaidų, tikiuosi, nepatirs“, – savivaldybės pranešime cituojamas rajono meras Saulius Grinkevičius.

Naujais automobiliais socialiniai darbuotojai lankys kaimo vietovėse gyvenančias socialinės rizikos šeimas, senus ir neįgalius gyventojus, turinčius rūpybos poreikių, nurodo savivaldybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių