Quantcast

Kas laimėjo Aukso puodą, kuriame buvo beveik pusė milijono eurų?

  • Teksto dydis:

Praėjęs savaitgalis atnešė ne tik puikius, vasariškus orus, bet ir didelį piniginį laimikį vienam „Teleloto“ žaidėjui. Sekmadienio vakarą laimėtas Aukso puodas su įspūdinga 470 460 eurų suma.

Solidi suma atiteko tam, kas pirko bilietą Vilniuje, parduotuvėje „IKI Šaltinėlis“ (Žirmūnų g. 106), gegužės 20 d. 21.04 val. Visi, ten pirkę „Teleloto“ bilietus, raginami juos pasitikrinti, skelbia loterijos organizatoriai.

Aukso puodo laimėtojas nekantriai laukiamas Vilniaus biure.


Šiame straipsnyje: loterijateleloto

NAUJAUSI KOMENTARAI

Laima

Laima portretas
Loterija-kvailiu investicija

Teleloto klausia: kas laimėjo puse milijono eurų.

Teleloto klausia: kas laimėjo puse milijono eurų. portretas
Ogi pusę milijono eurų teleloto vedėjai atidavė vienam vieninteliui individui, kuris gyvenime gal nėra pirkes teleloto bilieto ir nepralošes nei cento. Labai nesažiningi teleloto vedėjai kad nepadalino ankščiau aukso puodo visiem teleloto žaidėjam. Jug šitas aukso puodas tai ir buvo musų visų teleloto žaidėjų sunešti pinigai už nupirktus tuščius teleloto bilietus, nes ant tiek daug tuščių bilietų kad nusipirkes 20 teleloto bilietų negauni nei 1 cento.

vardas mano

vardas mano portretas
žiuriu, tave ,durnių laivo kapitoną laikas prišvartuoti visam laikui prie krantinės....kad žuvėdros akis išlestų....nes labai jau karksi......visai kaip ne kapitonas......o stribas....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių