Quantcast

JAV kariškiai svarsto į Baltijos šalis atvežti tankus ir kitą įrangą

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų pajėgos Europoje artimiausiu metus pasiųs ekspertų grupę į Baltijos šalis, Lenkiją, Rumuniją ir Bulgariją parinkti vietų, kur galėtų būti laikomi tankai ir kitokia karinė įranga, pranešė aukšto rango  generolas.

„Per kelias ateinančias savaites atliksime tyrimus Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Lenkijoje, Rumunijoje ir Bulgarijoje, kad išsiaiškintume, ar ten yra vieta, kur galbūt būtų laikoma dalis tos įrangos“, - sakė JAV sausumos pajėgų vadas generolas leitenantas Benas Hodgesas (Benas Hodžesas) Pentagono laikraščiui „Stars and Stripes“.

„Galbūt tai bus kuopa, galbūt visas batalionas – mes to dar nežinome, kol neatlikome tyrimo“, - teigė generolas.

Nuo pernai Baltijos šalyse ir Lenkijoje yra dislokuota po kuopą JAV karių, jie nuolat rotuojami. Kariai atsiųsti reaguojant į Rusijos intervenciją Ukrainoje.


Šiame straipsnyje: JAVkariuomenėBaltijos šalys

NAUJAUSI KOMENTARAI

galvoju

galvoju portretas
kad lietuviai kaip buvo vergais,taip ir liko jais

na

na portretas
o mes tuo džiaugiamės ar ne? Nieko nematom , nieko nesuprantam kad amerikonus įsileidom tam kad būtume nuo jų priklausomi , kam mums galvoti tegu galvoja amerikonai, o kas juos šers, kas išlaikys ir ko jie pareikalaus iš mūsų? Buvom rusam atsidavę dabar amerikonams , o kokia nauda mums iš jų, mes negalim būti nepavergti, mus turi kažkas valdyti, nes mes nesugebam patys

666

666 portretas
na va artėja 2016 metų vasara , kuomet prasidės karas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių