Quantcast

Į H. Mackevičiaus ir R. Karbauskio ginčą trigrašį įkišo ir Selas?

  • Teksto dydis:

Humoristo, laidos „Dviračio žinios“ kūrėjo Haroldo Mackevičiaus noras išsiaiškinti visas detales apie Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininko Ramūno Karbauskio verslą ir kitus darbus vis labiau įgauna pagreitį.

Portalas jau rašė, kad likus dviem dienoms iki Kūčių žinomų vyrų retorika nė kiek nesušvelnėjo. Štai H. Mackevičius taip įsikarščiavo, kad pasiūlė LVŽS pirmininkui nepaspringti „šližiku“.

Vakar H. Mackevičius ne tik šventė antrąją Kalėdų dieną, bet ir rado laiko paviešinti 2015 m. „Agrokoncerno“ pirkinių sąmatą vienam renginiui, kurioje – alkoholiniai gėrimai.

Tiesa, į šį socialiniame tinkle "Facebook" įsiplieskusį ginčą pradėjo veltis ir pramogų pasaulio žvaigždės. Vakar socialiniame tinkle nuomonę išdėstė ir SEL vardu pasivadinusio profilio savininkas. Šiame komentare – nemažai necenzūrinės leksikos.

„Tai, Hari, tu tiesiai šviesiai kaip ūkininkas ūkininkui sakyk, kad nori biški trąšų nax****(nemokamai) gauti, o dabar visokiais išvedžiojimais varai", – mintį išdėstė Selas. 

Į Selo komentarą H. Mackevičius atsakė taip pat nepamiršdamas keiksmažodžių: "Egi, aš nx paprastai rašau, kad net karvė nx supranta."

Po įrašu vienas komentatorius juokavo, kad: "kitame Selo atsisveikinimo koncerte bus daug garso, šviesų ir trąšų. Na, ir dar Karbauskis kažkur."

Tiesa, trečiadienį viešojoje erdvėje pradėjo plisti Egidijaus Dragūno komentaras, kad socialiniame tinkle SEL vardo paskyros savininkas yra ne garsus dainininkas, o kitas asmuo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vai praleidau fakta, kur tuo mtu dirbo Karbauskiene Jurate, taigi ji tuo metu dirbo vaiku aukle Danijoj, o veliau isvaziavo i JAV pradzioj kazkur siaurinese valstijose, 2001-02 atvyko i Florida, tn mes ir susitikom

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai prisimenu pirmosios Karbauskio zmonos Jurates is Kedainiu, kuria sutikti teko Floridoj 2001 - 2003 metais. keleta men gyvenom vienam kambaryje, kuri nuomojom is tokios ponios Genovaites. Taigi ji man labai daug apie savo eks vyra papasakojo, taigi as jau tada daug suzinojau apie jo "sazininguma". Jau turedamas antra zmona ir jau berods du vaikus ja aplankydavo (ji tuo metu dirbo semoje vaiku aukle) pridovanodavo jai brangiu drabuziu, papuosalu uz kelias meiles naktis. ji nekvaila nesismulkino del meiles. Bet va cia ir pasirode , jau tada jo "pagarba" seimai. tegul jis ir dabar buna saziningas ir prisipazista, netik savo biznio nesaziningumu, o ir seimos apgaudinejimu. As manau, kad jo zmona(dabartine oficiali) irgi turti teise jam atsakyti tuo paciu, dar jauna ir......

vei

vei portretas
Karbauskis kulturingas zmogus, o dviracio autorius patyciu kurejas.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių