Quantcast

A. Butkevičius – „Metų studentų draugas“

  • Teksto dydis:

Penktadienį Kauno rotušėje į Kalėdinį padėkos vakarą atvykusiama premjerui Algirdui Butkevičiui įteikta „Metų studentų draugo“ nominacija.

„Metų studentų draugo“ nominacija Vyriausybės vadovui įteikta pirmą kartą istorijoje. Premjeras studentų įvertintas už glaudų Vyriausybės bendradarbiavimą su Lietuvos studentų sąjunga, pranešė Vyriausybės spaudos tarnyba.

Minint tarptautinę Studentų dieną, ministras pirmininkas A.Butkevičius kartu su Lietuvos studentų sąjungos prezidentu Pauliumi Baltoku pasirašė pirmąjį Lietuvos istorijoje ketinimų protokolą „dėl valstybės paramos studentams skatinti didinimo“.

„Matydamas tokį šaunų būrį jaunų, energingų, žingeidžių ir ryžtingų žmonių esu tikras, kad Lietuvos laukia puiki ateitis . Studentų sąjunga yra viena didžiausių jaunimo organizacijų šalyje. Žaviuosi jūsų aktyvumu, labai vertinu jūsų geranoriškumą. Matau, jog mokate ne tik ginti savo interesus, kalbėti, bet ir girdėti. Tikiuosi, jog studentų ir valstybės institucijų bendradarbiavimas duos puikių rezultatų. Esu dėkingas už įvertinimą“, - sakė premjeras A. Butkevičius.

Lietuvos studentų sąjungos Kalėdinis padėkos vakaras yra tradicinis vienos didžiausių jaunimo organizacijų renginys, kuriame kasmet apdovanojami įsimintiniausi metų įvykiai ir labiausiai nusipelnę žmonės. 

1991 metais įkurta Lietuvos studentų sąjunga šiuo metu atstovauja daugiau nei 120 tūkstančių studentų interesams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Kodėl taip blogai? Yra koreliacija: daugiau žmonių dirba, jei aukštesni mokesčiai leidžia paremti dirbančius. Tokioje koreliacijoje geriausiai atrodo Skandinavijos šalys (žiūrėk čia). Jei žmonės turi geresnes sąlygas pasirūpinti mažais vaikais ir seneliais, pigesnį transportą atvykti į darbą, geresnį darbo užmokestį net už paprastus darbus, tai tie žmonės noriau dirba. O ten, kur sąlygos prastos, kaip Lietuvoje, žmonės arba emigruoja, arba užimtumas šalyje mažas. Kubilius žadėjo padaryti iš mūsų skandinavus, bent pasakas apie tai sekė. Dabar ir pasakos nutilo. Girdėti tylus lietuviškas skundas, kad trūksta darbuotojų, kuriais galėtume privilioti investorius ir taip sustiprinti valstybę. Gerai, kad turime karių ir medžiotojų. Pagal naujus įstatymus kariai ir medžiotojai galės iššaudyti demonstruojančius dėl gėdingai mažų atlyginimų. Ir vėl girdėsime tik tylų lietuvišką skundą. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių