Quantcast

Balandžio 1-oji: nuo V. Uspaskicho psichologo kabineto iki tankų Laisvės alėjoje

  • Teksto dydis:

Darbo partijos vedlys Viktoras Uspaskichas taps psichologu, Kauno Laisvės alėja riedės amerikiečių tankai, o uostamiesčio meras įsikurs atstatytoje Klaipėdos pilyje. Tokiais pokštais balandžio pirmąją, minint Juokų arba Melagių dieną, lietuvius mėgino apgauti politikai ir valstybės institucijos.

Premjeras Algirdas Butkevičius pripažino ryte sulaukęs žmonos perspėjimo saugotis apgavysčių.

„Žmona sakė - žiūrėk, kad kiti neapgautų“, - žurnalistams Vyriausybėje sakė premjeras.

Jei balandžio 1-osios pokštai būtų tiesa, A.Butkevičiui turbūt būtų tekę sunkesni žurnalistų klausimai apie valdančiosios koalicijos ateitį, nes Darbo partija paskelbė, kad jos vadovas V.Uspaskichas politiką iškeičia į psichologo karjerą.

„Darbiečiai“ išplatino pranešimą, kad teisinę neliečiamybę praradęs V.Uspaskichas atidarys kabinetą Briuselyje ir „jau sulaukė daugelio žinomų Lietuvos politikų skambučių su prašymu suteikti konsultaciją“.

Vyriausioji rinkimų komisija pareiškė išmėginsianti daug diskusijų keliantį elektroninį balsavimą Širvintų mero rinkimuose, tačiau nauja tvarka galės pasinaudoti ne visi - specialiai įrengti alkotesteriai užkirstų kelią balsuoti daugiau nei 0,5 promilės „pripūtusius“ rinkėjus.

Kauno valdžia miestiečiams pažadėjo įspūdingą reginį legendinėje Laisvės alėjoje, pranešdama, kad Karinių oro pajėgų sraigtasparniai į buvusio „Merkurijaus“ teritorijoje esančią statybų aikštelę atgabens tankus ir šarvuočius, kurie bus naudojami karinėms pratyboms miestų sąlygomis.

Pokštais neatsiliko ir klaipėdiečiai. Naujoji miesto valdžia paskelbė darbą pradėsianti nuo naujo mokesčio įvedimo, kad kuo greičiau būtų atstatyta Klaipėdos pilis ir joje galėtų įsikurti Klaipėdos miesto meras bei savivaldybės administracija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių