Quantcast

B. Nicholson idėja Lietuvai: gyvenkite 3D gyvenimą

Projektas „Idėja Lietuva“ tęsiasi – dar liko mėnuo, kada galima teikti savo siūlymus.

Antradienį LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“ „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson įvertino žinomų Lietuvos žmonių pateiktas idėjas, kurios iš pirmo žvilgsnio atrodo mažiau realios, tačiau išsiskiria originalumu.

Tarp naujausių neįprastų idėjų – dainų autoriaus ir atlikėjo Andriaus Mamontovo siūlymas Lietuvoje pastatyti piramidę, kuri būtų aukštesnė už Cheopso piramidę Egipte, ir taip padidinti turistų srautus. Jis taip pat užsiminė, kad vertėtų pasikliauti žmonių iš užsienio šalių pasiūlymais.

„Mes turime nuostabių lobių, bet bandome prisivilioti užsieniečius cepelinais. Mes rodome ne tai, ką reiktų parodyti. Geriausias idėjas Lietuvai turbūt galėtų pasiūlyti užsieniečiai, kurie į viską žiūri iš išorės, ne iš vidaus“, – rašė A. Mamontovas.

G. Urnikienė taip pat išskyrė atlikėjo ir prodiuserio Stanislovo Stavickio-Stano idėją reguliariai organizuoti tolerancijos vakarienes, LRT laidų vedėjos Editos Mildažytės siūlymą paskelbti tris dienas be kritikos.

Prisidėdama prie projekto „Idėja Lietuvai“, laidos „Beatos virtuvė“ vedėja B. Nicholson teigia, kad jos pagrindinė idėja – gyventi remiantis trimis pamatinėmis vertybėmis – dėkingumu, džiaugsmu ir dosnumu.

„Džiaugsmas, dėkingumas, dosnumas. Kad tos trys D pamokos būtų dėstomos ir mokykloje, ir darželyje, ir darbovietėse <...> Kad kiekvieną rytą pradėtume nuo džiaugsmingo nusiteikimo, dėkingumo, kad esame čia. Reikia daugiau bendravimo, ne tik sėdėjimo ant sofos, daugiau bendravimo su artimaisiais, šeimos nariais prie bendro stalo, daugiau žiūrėjimo į viens kito akis“, – sako B. Nicholson.

Daugiau apie tai – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zigmas

zigmas portretas
Laba diena gerb.Beeta.Aš žiūru Jūsų laidas apie maisto receptus ,prisipžinsiu nedaug ką matau naujo mano darbo gyvenime .Aš maistininkas, kulinaras .Turiu vieną didelę pastabą ,dėl tokių Jūsų darbo aprangos ir rankų . Sovietmečiu Jūs būtumėt iš karto nubausta už sanitarijos normų pažeidimą ir reklamą , nors tada jos nebuvo.Visų pirma plaukai draikosi minkant tešlą,antrą Jūs tešlą minkote dėvėdama žiedą taigi sanitarijos normose psakyta,kad galimai galite užkrėsti bet kokiomis bakterijomis juk po žiedu lieka gamijno likučių , o kas toliau. Sėkmės ir geros kloties Jūsų grožis ir maisto receptai puikūs .

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek šita užsienietiška paklodė aiškinks ka mums daryti.

kulinaras

kulinaras portretas
Gyvenkite 3D gyvenimą ir valgykite e.sviestą. :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių