Quantcast

Ar Lietuva galėtų atsisakyti priimti pabėgėlius?

Vyriausybės vicekancleris Rimantas Vaitkus teigia abejojantis, ar Lietuva galėtų atsisakyti priimti pabėgėlius, nes tai padaryti yra įsipareigojusi tarptautiniuose susitarimuose.

Taip R. Vaitkus komentuoja iniciatyvas rinkti parašus, kad būtų pakeisti pabėgėlių priėmimą reguliuojantys įstatymai. Viena peticija su tokiais reikalavimais jau įteikta vyriausybei. Kita iniciatyva užregistruota Vyriausiojoje rinkimų komisijoje.

Pabėgėlių krizę ir Europos Sąjungos vaidmenį konferencijoje Vilniuje penktadienį aptaria Lietuvos bei užsienio ekspertai ir politikai.

Ekspertų teigimu, pabėgėlių krizė yra viena opiausių problemų, su kuria šiandien susiduria Europos Sąjungos ir kaimyninės valstybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JOLANTA

JOLANTA portretas
MUSU PILIECIAIS NEREIKIA RUPINTIS? SU NEGALIA ZMONES NETURI BUSTU,PASALPOS MAZOS,KAD VOS GALUS SUDURIA.JAUNOS SEIMOS BADU MIRSTA,VAIKUS I SULINIUS META PER DEPRESIJAS...BUTINA PABEGELIAIS PASIRUPINTI.TAI RUPINKITES.SUKISKIT I NAMUS AVARINIUS,KAD ANT GALVU VANDUO TEKETU,NEBUTU SILDYMO,KOMPENSACIJA TOKIA,KAIP MOKA MAMOMS UZ MAZYLIUS APIE 30 EURU.LAI GYVENA,KAIP MUSU DAUGELIS.O PASALPAI TAI NEUZSIDIRBE,UZ KA LIETUVA TURI MOKET-ISLAIKYT? SAUKEM KAD RUSAM TARNAVOM,DABAR TARNAUJAM ES.IR TAS PATS S,TIK KITOJ RANKOJ.RUSU TAUTYBES ARTIMOS MUMS.O VA VISI JUODZIAI ATSPARUS LIGOMS.OT TURESIM UZKRATO,KOKIU TIK NORI LIGU BUS.SHAOSAS LAUKIA MUSU. JIE BUS SEIMININKAI LIETUVOS.O MES TARNAI PAKLUSNUS. BUS MUMS GYVENIMAS PAGAL JU KORANA.KAZIN AR VALDZIUKEI NEREIKES NESTI KUDASIU? LIETUVELE MAZA,NYKSTA,ZMONES MIGRUOJA,TAI PASKUBINSIM TAUTOS ISNYKIMA.GAILA...O KAIP NORETUSI,KAD LIETUVA KLESTETU,DIDZIUOTUSI SAVO DARBSTUMU,ATGYTU VEL KAIMAI,O TEN ZEMES UKIS...BE SUKILIMO NEBUS NIEKO...

marija

marija portretas
Kaip greit užmiršome ,kai net necyptelėję vykdėm soviet primestus įsakymus,o dabar bent turime teisę laisvai reikšti nuomonę .Kai gauti pramą tai greiti ,o kai dalntis bendra bėda tai į krūmus.Nors esu taip pat nepatenkinta tuo ,kaip jie elgiasi.

Žinoma,

Žinoma, portretas
būtina atsisakyti...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių