Quantcast

Ar jie verkė eidami į mišką?

  • Teksto dydis:

Iš pradžių masinė psichozė dėl sugriautų ateities planų socialiniame tinkle „Facebook“ pamačius savo pavardę šauktinių sąraše. Dabar fotosesija su verkiančiais šauktiniais-verktiniais.

Iš pradžių masinė psichozė dėl sugriautų ateities planų socialiniame tinkle „Facebook“ pamačius savo pavardę šauktinių sąraše. Dabar fotosesija su verkiančiais šauktiniais-verktiniais.

„Darosi nejauku, kai matai, kad tarp mūsų tiek daug dėl privalomosios karinės tarnybos inkščiančių jaunuolių. Ir norisi jų visų paklausti: kaip jūs manote, ar Juozas Lukša-Daumantas, Adolfas Ramanauskas-Vanagas, Jonas Žemaitis-Vytautas ir dar tūkstančiai kitų partizanų verkė eidami į mišką? Jei ne šie vyrai, nors kai kurie iš jų tuomet tebuvo paaugliai, dabar net ir „Facebook“ paverkti negalėtumėte“, – teigia „Žalia juostelė – Ačiū miško broliams“ akcijos kūrėjai.

„Šiandien niekas vaikinų net neprašo eiti į frontą ar į mišką ir guldyti galvą už Tėvynę. O jie jau verkia, kad yra griaunami jų gyvenimai, nes kelis mėnesius teks pabūti vyrais“, – kritikos negaili verksniams.

Gal pamatę šių didvyrių nuotraukas ar pažiūrėję filmą verktiniai supras, kad miško broliai buvo tokie pat paprasti, supergalių neturintys jaunuoliai. Tik pastarieji nė akimirkos nedvejoję ėjo ir gynė savo Tėvynę.

Filmo „Nematomos frontas“ anonsas: 



NAUJAUSI KOMENTARAI

troliams

troliams portretas
kad ir kaip čia trolinat ir menkinat Lietuvos partizanus, bet tik tiek ruskiams suskiams ir jų tarnams troliams ir belieka. jei ne Lietuvos partizanai, Lietuvoje iki šiol brazdėtų ruskių tankai, nes nebūtų įrodytas ginkluotas pasipriešinimas. Taigi tiems nususėliams ruskiams baisus dalykas, kad sugriuvo visas sovietų mistinis pasaulis, sugriuvo sienos ir štai dabar Lietuva su Vakarais. Taigi, troliai, kremliaus parankiniai, gaila, kad mažai tokių enkavedistų lietuvių partizanai sudorojo, bet, atrodo, pakako, nes mes dabar laisvi, o troliai ir toliau beprasmiškai tarnauja banditui putleriui.

faktas

faktas portretas
ner ko lyginti sauktinius su partizanais, kuriu dauguma - kaip vanagas, luksa,... - buvo banditai. faktas! o pries rusus nepapusi. es , jav (nato) baltus skaito kaip buferine zona! padetis bloga, bijau, kad salis isnyks... neveltui jaunimas sprunka... zmones galvoja

KVAILIAM RUNKELIAM

KVAILIAM RUNKELIAM portretas
Nereikalingi jus rusam,jusu valdzia,zinodami jusu kvailuma,sika jum ant smegenu,valdziai reikia islaizyti juoda subine,perkant jankiu ginklus,va jum kvailiam ir rado priesa,Rusija.Putinui jus pavydite,nes nera pas jus prezidento,valdo boba,ir ta buvusi KGB darbuotoja-"magnolija"PUTINAS-savo salies patriotas,jo ir bijo,PUTINA ir gerbia visas pasaulis.Draugauti reikia su RUSIJA.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių