Quantcast

Apklausa: gyventojai palankiausiai vertina D. Grybauskaitę ir A. Butkevičių

  • Teksto dydis:

Lietuvos gyventojai mano, kad geriausiai jų interesams atstovauja prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Algirdas Butkevičius, rodo apklausos duomenys.

25,6 proc. apklaustųjų lapkritį teigė, kad geriausiai jų interesams atstovauja D.Grybauskaitė. Taip manančių nuo spalio padaugėjo - tada taip manančių buvo 24,6 proc. A.Butkevičių, kaip geriausiai atstovaujantį jų interesams nurodė 12,7 proc. apklaustųjų. Prieš mėnesį taip manančių buvo panašus skaičius - 12 proc.

Trečioje vietoje yra valdančios partijos „Tvarka ir teisingumas“ vadovas Rolandas Paksas, kurį, kaip geriausiai atstovaujantį interesams, įvardijo 6,9 proc. respondentų (6,1 proc. rugsėjį).

Į ketvirtą vietą pakilo Liberalų sąjūdžio vadovas Eligijus Masiulis - jį, kaip geriausiai atstovaujantį jų interesams nurodė 2,9 proc. apklaustųjų. Prieš mėnesį tokų buvo 2,8 proc.

Po E.Masiulio rikiuojasi europarlamentarė Vilija Blinkevičiūtė - 2,7 proc. Jos reitingas išaugo - prieš mėnesį V.Blinkevičiūtę, kaip geriausiai atstovaujančią jų interesams, buvo nurodę 1,1 proc. apklaustųjų.

Visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų centro „Vilmorus“ reprezentatyvi gyventojų apklausa atlikta lapkričio 7-16 dienomis, jos rezultatus šeštadienį skelbia dienraštis „Lietuvos rytas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių