Quantcast

Opozicija žarstė kritiką, bet Vyriausybės veiklos ataskaitai pritarta

Seime parlamentarams antradienį aptariant 17-osios Vyriausybės 2017 metų veiklos ataskaitą, opozicija kritikavo ir žarstė priekaištus, o valdantieji į diskusiją arba nesileido, arba gyrė Ministrų kabineto veiklą.

Po diskusijos Seimas priėmė rezoliuciją, kuria pritaria Vyriausybės 2017 metų veiklos ataskaitai. Už balsavo 62 Seimo nariai, prieš – 30, o susilaikė 10 parlamentarų.

Beveik 200 puslapių siekiančioje ataskaitoje tvirtinama, kad 2017 metai Lietuvos ekonomikai buvo ypač sėkmingi, o planuojamos permainos 2018 metais pagerins kiekvieno žmogaus gyvenimo kokybę Lietuvoje.

Vyriausybės 2017 metų veiklos ataskaita pirma „valstiečių“ deleguoto premjero Sauliaus Skvernelio Ministrų kabineto darbo ataskaita, nes pernai jam teko atsiskaityti už socialdemokrato Algirdo Butkevičiaus vadovautos Vyriausybės 2016 metų darbus. S. Skvernelio kabineto ministrai prisiekė 2016 metų gruodžio viduryje.

Pareigą premjerui Seime pristatyti Vyriausybės veiklos ataskaitą numato Seimo statutas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siam

siam portretas
/politiniam/ jovale laimi tas kuris skrenda pavejui ir /vejui/ aprimus keicia krypti isitvirtidamas o padidejus vel grizta i 1 padeti tai kaip ir gamtoje tas pat kas prisitaiko tas laimi.......

Pradzia jau padaryta

Pradzia jau padaryta portretas
Tik dabar paprasti zmones pasijuto,kad siek tiek mes rupim siai vyriausybei.Seni zmones dziuagiasi kad [pakilo bent truputi pensijos,kad kai kurie vaistai atpigo,jaunos seimos pradejo jausti rupesti kai vaikams pradeti moketi vaiku pinigai,ir gana nemaza suma,kai atsirado vaikadieniai dirbancioms mamoms,Pasakykit kada anksciau kuri vyriausybe ka padare eilinio zmogaus labui.Tiesa viena i mitinguotojus pasaude.Pirmaji karta pajutome,kad esame zinomi vyriausybei ir kiek ji gali vis po truputi dadeda.O jei dar pasirupintu ir jaunomis seimomis,tai visai neblogai butu.O SEIME TAI GEDA TIK SUKAUJANCIAM GABRIELIUI- KAIP JIS JAU PABODO NEGI PATS NESUPRANTA,KAD NIEKUS PAISTO.

kas kritikuoja ? :)

kas kritikuoja ? :)  portretas
opozicija , kuri tiek metų tai vieni tai kiti buvote valdžioje ? Alio , kritikai , kodėl nieko nedarėte ? Nusibodote ir jau nerimtai atrodote ponai iš opozicijos :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių