Quantcast

Vyriausybė pritaria 1105 pabėgėlių perkėlimui į Lietuvą

  • Teksto dydis:

Vyriausybė ketvirtadienį pritarė, kad į Lietuvą pagal Europos Sąjungos siūlomą planą būtų perkelti 1105 pabėgėliai iš tokių šalių kaip Sirija, Irakas ir Eritrėja.

Pagal Vyriausybės nutarimą, šie pabėgėliai į Lietuvą turėtų būti perkeliami iki 2017 metų gruodžio 31 dienos.

Premjeras posėdyje sakė, kad toliau šį klausimą svarstys Seimo Europos reikalų komitetas.

„Rytoj jau turi Europos reikalų komitetas šitą klausimą svarstyti, vidaus reikalų ministrui turi suteikti mandatą ir dabar persikelia šito klausimo svarstymas į Seimą (...). Dabar komiteto, aš manau, užteks“, - teigė premjeras Algirdas Butkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tautos balsas

Tautos balsas portretas
Sunaikins Europą iš vidaus. Jei jau neišvengiamai bus Lietuvoje, tai nors pašalpą turėtų gauti ne daugiau 60% minimalios Lietuviškos algos.Jeigu gaus pašalpą apie 500 eurų, tai katras eis dirbti, už mažesnę algą...

siaubas !

siaubas ! portretas
gyvenam kaip ubagai : pensijos centai , atlyginimai minimalus , teisiu jokiu ,- o prezidente rupinasi tik ginkluote ir ivaizdziu > Babajai gyvens kaip ponai , o mes ir toliau skursim. Ir kiek tie lietuvaiciai tyles , reiketu ir mums masiskai kelti streikus , gal valdzia tada atsibus , kad reikia rupintis ne tik valdininku lobimu , bet ir likusiais zmonemis .

rence

rence portretas
Antra krizes banga ateina! jau dabar kiek lietuviu isvyke is Lietuvos ieskoti geresnio gyvenimo svetur, nes CIA nepragyvena del mazos algos ir dideliu mokesciu. Vieno imigranto islaikymas vidutiniskai kainuoja apie 18 eu per diena, vidutiskai per menesi gaunasi apie 550 eu!!! Jus rimtai??? Kai kuriu DIRBANCIJU algos mazesnes, kurie turi dar savo seimas islaikyti.... Tokiam kiekiui pabegeliu islaikyti vidutiniskai PER DIENA reikes 19900 eu (neskaiciuojant tu kurie jau dabar sedi pabegeliu centre), per menesi susikaupia apie 600 tukst eu!!!Blin!!Uz puses metu siu begliu islaikymo kastus vyriausybe galetu jau pensininkams ir pensijas grazinti apkarpytas.... is kur ims tiek milijonu? europos sajunga duos???Vel padidins mokescius, pamazins ismokas - jus varguoliai varkit ir toliau, o mes bijodami pasipriesinti Europos sajungai sersim situos tinginius...Jeigu jie nori cia gyventi-tegul eina dirbti-gatves sluoti, siuksles pakelese ar miskuose rinkti. Gal tada greiciau isvaziuos is cia
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių