Quantcast

VTEK nusprendė vienbalsiai: kultūros ministrė pažeidė įstatymą

Grįžti į straipsnį

Virga

Virga portretas
Na čia dar ne viskas. Ji neissiregistravusi iš Švedijos nors senokai gyvena Lietuvoje. Be to, nenustebčiau, kad ji nepranešusi migracijai jog jau Švedijoje nebegyvena, t.y. turi nelegaliai pasilikusi leidimą gyventi Švedijoje. Matyt pamiršo!

na

na portretas
ir vyriausybė

Pastatė kažkokia

Pastatė kažkokia portretas
daržo kaliausie ir dar nori geru rezultatu. Seniai aišku kad netinka.

tik

tik portretas
betruko kad pridetu kaip pazeide/ kultiringai ar ciniskai?...

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
ATRODO ŽMOGUS JAU PASIEKĖ AUKŠTĄ POZICIJĄ GYVENIME-MINISTRĖ/ar ministras/,ATRODO TURI ELGTIS SĄŽININGAI,DIRBTI TAUTOS LABUI,BŪTI PVZ, BET NE...KAS TADA SLYPI TŲ ŽMONIŲ SĄMONĖJE,KODĖL JIE BJAURIAI ELGIASI.....

manau tu ne lietuve , nes nemoki

manau tu ne lietuve , nes nemoki  portretas
lietuviškai skaityti :) jei Karbauskis būtų pažeidęs nors vieną GALIOJANTĮ ĮSTATYMĄ dėl žemių , manau seimo opozicija jį seniai būtų "suvalgiusi" per apkaltą :) apie ką rašyti ? nesusivoki ? Gal išvardinti tuos, seniai seime 'dirbančius" konservatorius , kurie nežinojo įstatymų ir VTEK - as nustatė pažeidimus ? Kubilius , Ažubalis .....:) jų tai tikrai sunkiai atsikratysime :) ...dalis sąrašinių net nereitinguojami pas konservatorius ?

lietuve

lietuve portretas
Kai Karbauskis, tai gali nors puse Lietuvos zemiu susipirkti- nereikia apie ji rasyti ar svarstyti ar nepazeidzia istatymu.

lovys

lovys portretas
klausimas kas is profesionalu vyriausybes nera prisidirbes visi kur nors ka nors padare negero kai kurie tiek kad net baisu tik va nuo lovio ju jega nenutrauksi

Galerijos

Daugiau straipsnių