Quantcast

R. Karbauskis pripažįsta pavėlavęs deklaruoti sūnums dovanotus milijonus

Grįžti į straipsnį

baisu

baisu portretas
juokinga, pamiršo...čia kaip čigonas arklį, tas irgi pamiršo

tik

tik portretas
kazkodel daug komentarukonservatoriu adresu ir tai daro ne kas kitas o soc...demonai nes ju deka puse salies emigravo o atpirkimo oziai tie kurie ju patarimais /priskalde malku/ ir uzleido vieta ju viespatavimui kuriu deka isvogta ir prichvatizuota visa salis ir reikia tik audito pas ka visos stambios zemes ir tai ju ir ju giminiu bei draugu isvogtos ir vagiamos o ju ir /musu/globejai/ iki siol tyliretkarciais del ivaizdzio isiziodami ir nutyldami....

vincas

vincas portretas
Va dabar jau reiktu Karbausky y kaliuze ,tiek milijonu vaikams dovanoti,,,kiek LT butu nupirkusi yvairios ginkluotes jo vaikams aukleti,kad nebutu atsilike nuo IT progresijos,o dabar eis sunu lodyt po kaimus ??????

...

... portretas
Blogiau kad pavėlavo 'konservus' susodint.

BRONIUS TAMALIUNAS.

BRONIUS TAMALIUNAS. portretas
KARBAUSKIS PAVELAVO NE TIK DEKLARUOTI, JIS PAVELAVO TAPTI SAZININGU ,GARBINGU ZMOGUMI. MANAU KAD PAVELAVO IR SAVO VAIKUS DORAIS PILIECEIS UZAUGINTI .PAMANES KAD SEKASI KVAILINTI IR TURTUS KRAUTIS, Y SEIMA YSITRYNE , TIKREUSEI MANE KAD TEN VISI TOKIE, TAI BIZNELY SUKS DAR SEKMINGEU .NE VISISKAI VISI TEN TOKIE. YRA YRA, ACIU ZURNALISTAM ,JEI PILIECEI AKLI NEMATO KA RENKA ,TAI ZURNALISTAI ATVERE AKIS, IR SEIMUI IR TEISESAUGAI NEVA MEMACIUSEI... OI DAR DAUG DARBO BUS PAKOL TARYBINIO RAUGO SIUKSLES ISSLUOSIM IS LIETUVELES .....

Rasuole

Rasuole portretas
Pamiršo?negali būti.pamirsimas ir nezinojimas nuo įstatymo neatleidžia.Nesuprantu kas tam seime darosi,daugelis valdžiažmogių amnezija serga.

CHA CHA

CHA CHA portretas
pavėlavo CHA CHA CHA

CHA CHA

CHA CHA portretas
pavėlavo...CHA CHA CHA

klp

klp portretas
gal paciam laikas palikt sios pareigas. Partija aferistu ir sukciu ;apsidirbo pats ir meiluze

va3da3ka3te

va3da3ka3te portretas
ir ka3m z*monem3a tiek tu turtu , nea3niekur ju nenua3inea3i . z*mone3a gyvenkim a3u a3a3iku. a3tleia3kit , k3ad tok3a teka3ta3a3 , ta3ci3au ci3a ne ma3no ka3lte. pa3a3 mua3 tokia3' demokra'ij3a ir todel ir toka3 teka3ta3a3.

abejonė

abejonė portretas
prokurorams už ,,veiklą'' ar NEVEIKLĄ pakėlė net keliais šimtais atlyginimus. Tai ,kaip čia skriausi poną žemvaldį?

Manau.

Manau. portretas
Apsisaukelis skaidrfuolis,pasirodo sukcius.O manau balsavusieji dfaugelis zinojo apie jo suktybes.

Galerijos

Daugiau straipsnių