Quantcast

VRM imasi struktūrinės pertvarkos

  • Teksto dydis:

Vidaus reikalų ministerija (VRM) rengiasi struktūrinei pertvarkai.

Pasak ministro Eimučio Misiūno atstovo spaudai, dėl to iki rudens konkursai į laisvas generalinio inspektoriaus ir kanclerio pareigybes ministerijoje nebus skelbiami.

„Ministerija šiuo metu neplanuoja skelbti konkursų į laisvas pareigybes. Šiuo metu ministerija baigia rengti vidinę pertvarką, o rudenį bus skelbiami konkursai į naujas pareigybes“, – BNS šią savaitę sakė Karolis Vaitkevičius.

Jis kol kas neatskleidė būsimos pertvarkos detalių ir terminų.

VRM generaliniu inspektoriumi nuo 2015 metų dirbęs Giedrius Cininas antradienį pradėjo dirbti valstybės valdomame Registrų centre – jis vadovaus Prevencijos ir vidaus tyrimų skyriui.

Savo ruožtu nuo tų pačių metų ministerijos kancleriu dirbęs Algirdas Stončaitis šių metų tapo Vyriausybės kancleriu. Nuo to laiko VRM kanceliarijai laikinai vadovauja ministerijos tarnautoja Ilona Pileckienė.


Šiame straipsnyje: vidaus reikalų ministerijaVRM

NAUJAUSI KOMENTARAI

na kokios cia ,,,pertvarkos,,,

na  kokios  cia  ,,,pertvarkos,,, portretas
anegdotas ....vienoj vietoj sedejusius ir apsisikusius valdziagyvius ...perkels y kitu apsisikusiu valdziagyviu kedes ---sukeis vietomis ..... juos reikia vyt ir dar sunimis uzpjudyt--stai tuomet ir bus strukturine pertvarka
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių