Quantcast

VRK kirtis socialdemokratams: pripažinti pažeidę įstatymus, negaus 0,5 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

Gelbekit

Gelbekit portretas
Kaip skusite teismui, jei tie pinigai mokesciu mokėtojų .ir mes dar tuos šiukšles išlaikome ir jų partijas ohohohooo

Optimastai Hjumorastai

Optimastai  Hjumorastai portretas
Abiejų genčių socialdomkratai negavo valstybės pinigaičių . Tai labai neįprasta Brazausko , Juršėno TSKP laikų gerovei , kai dosniai finansuodavosi . Jiem rublių , talonų , dolerių , litų gi visada užtekdavo . Smūgis žemiau treningų gumelės . Lai eina pas psichologę išsiverkti .

aš manau

aš manau  portretas
nereikia prisidirbti , tada nereikės kalbėti apie kerštą .

kokiam reikia būti siaurapročiui , kad

kokiam reikia būti siaurapročiui , kad  portretas
kalbėti apie kerštą :) Gautas laiškas į VRK , iš kurio aiškėja , kad dabar 'šventasis ir skaidrusis " socialdemokratas Sysas , per rinkimus buvo pagrindinis socdemų "pinigų " dalintojas :) VRK ėmė ir patikrino - pasirodo tiesa ir įstatymai pažeisti , taigi VRK šnait per dotaciją ir tiek žinių . Įstatymai visiems lygūs , aš seniai rašau nematau skirtumo tarp paluckinių Syso , Blinkevičiūtės , Oleko , Salamakino ir t.t. bei atsiskyrusių Kirkilo ir ..kodėl dabar vieni "geri' , o kiti 'blogi " ? . ----Už sprendimą pripažinti nustatytas aplinkybes šiurkščiu pažeidimu buvo dešimt komisijos narių, du susilaikė, balsavusiųjų prieš nebuvo. Dėl dotacijos neskyrimo LSDP balsavo 11 VRK narių, vienas susilaikė. Pinigai grįš į valstybės biudžetą.

HA

 HA portretas
Ar tai pažaliavusių valstiečių kerštas socialdemokratams už pasitraukimą iš koalicijos ?

tam --cirkininkuj-socdemu akrobatuj

tam --cirkininkuj-socdemu  akrobatuj portretas
dabartine VRK nepasitiki ----..... KGBesniku elitas socdemonai ir konservatlyberastiniai degradeliai visus 28 metus pasitikejo tik ISIMTINAI VAIGAUSKINE VRK --kiek uzsakydavo maisu su balsais tiek ju vaigauskas ir parupindavo , jei urmu visus maisus pirkdavo --nuolaida gaudavo .............

Cirkininkas

Cirkininkas portretas
Nepasitikiu dabartine VRK: tai - Karbauskiui pavaldi grupelė.

Galerijos

Daugiau straipsnių