Quantcast

Tarp registruotų kandidatų į laisvą vietą Seime – ir M. Bastys

Grįžti į straipsnį

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
D.GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

Petras

Petras portretas
Reikės bėgti iš lietuvos.

ir

ir portretas
vel socdemonas prisisykes issivale kelnes ir vel lenda prie bendt\ro lovio ko noret juk tai sovietinio relikto palikuonys kuriem /vsio do lampocki/......

VARKSELIS -BASTYS,

VARKSELIS -BASTYS, portretas
kaip gerai prisidirbi iseini pora dienu,paskui vel grizti kaip niekur -nieko ir toliau zulikauji ,iki ko dasiritom ponai brangieji,jau visai sazine praradom,vieni seni zulikai seni ,vage,ar del tokios lietuvos musu proteviai krauja praliejo ,durniu laivas bet koks rasytojas buvo protingas izvalgus,mate kas darosi sitam durnyne,BAISU,

manau

manau portretas
Siaubingas noras patekti prie riebaus lovio nors Konstitucinis teismas pripazino kad Bastys pazeide Konstitucija vis vien braunasi i silta seimuno kede.Sis Bascio elgesys parodo kokios sazines ir kokios morales zmones patenka i seima nesvarbu morale sazininga ar ne sazininga vel brautis prie to pacio lovio bet morale pasirodo tokia kad i viska NUSISPIAUNAMA.

Ontė

Ontė portretas
Kodėl nesiregistravo bailūs mitingų kiškiai Tapinas su Ramanausku? Būt įdomu sužinoti jų reitingus Zanavykų krašte, jie būt pamatę, kiek žmonių palaiko tuos rėksnius. Su Basčiu buvo susidorota. Tarp žmonių savame krašte jis populiarus. Neabejoju, kad jis išeis į antrą rinkimų turą.

Testas

Testas portretas
Labai bus idomu stebeti balsavima tos rinkimines apylinkes zmoniu, kurie gerai zino kad sis veikejas Bastys bendradarbiavo su rusais ir yra potencialus isdavikas. Ka jie pasirinks, greitai suzinosime.

...

... portretas
Kam tas papildomas +1 veltėdis, jis išvis NIEKO nereiškia, vis vien jie ten visi nesėdi, o ir - vis vien sprendimai priimami daugumos principu, tad 50 balsų 'už' nepakanka tiek prie 100, tiek prie 101 Seimo nario, tai KAM DAR tą vieną burną šert?

gikas

gikas portretas
Kada veltedziu skaicius bus sumazintas iki 101?

...

... portretas
Negalimi rinkimai NE Konstitucijoj numatytu laiku, taip pažeidžiamas tiek rinkėjų, TIEK ir kandidatų teisėtas lūkestis atstovaut rinkėjus visus 4 metus - kaip kad Konstitucija NURODO. Taip kad tokie rinkimai- ANTOKONSTITUCINIAI, o KT priimdamas tokių konstitucines priesaikas grubiausiu būdu pažeidžia Konstituciją IR nusipelno APKALTOS.

Galerijos

Daugiau straipsnių