Quantcast

VRK narys, konservatorius V. Semeška nebaigęs net vidurinės mokyklos?

  • Teksto dydis:

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) narys, Druskininkų savivaldybės tarybos opozicijos atstovas konservatorius Vilius Semeška nebaigęs vidurinės mokyklos, taip išplatintame pranešime tvirtina Druskininkų savivaldybės administracija.

Tai patvirtino Vilniaus apygardos prokuratūra, atlikusi tyrimą ir konstatavusi, kad 1994 m. stodamas į aukštesniąją mokyklą V. Semeška nebuvo įgijęs vidurinio išsilavinimo.

Sulaukus prokuratūros atlikto tyrimo rezultatų akivaizdu – V. Semeška vidurinio mokslo nebaigęs. Pateikdamas galimai tikrovės neatitinkančius biografijos faktus apie savo išsilavinimą konservatorius diskreditavo LR Seimą, Vyriausiąją rinkimų komisiją, konservatorių partiją ir rinkėjus, rašoma Druskininkų savivaldybės pranešime.

Gavus prokuratūros patvirtinimą, kad V. Semeška vidurinės mokyklos nebaigė, tyrimą dėl konservatoriaus pradėjusi Druskininkų savivaldybės Etikos komisija toliau aiškinsis situaciją, kitų V. Semeškos diplomų įsigijimo kelią ir teisėtumą.

Druskininkų savivaldybės etikos komisija, reaguodama į laidos „Demaskuoti“ prodiuserės ir vedėjos Lauros Radzevičiūtės kreipimąsi, šių metų pavasarį kreipėsi į prokuratūrą su prašymu pradėti tyrimą, ar VRK narys ir Druskininkų savivaldybės tarybos narys konservatorius Vilius Semeška yra įgijęs vidurinį išsilavinimą. Pats V. Semeška viešai pasisakyti apie savo išsilavinimą vengia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonė

Jonė portretas
Ir vėl konservatorius.

...

... portretas
Dėdulė: "Kche-kche, kam tas mokslas, svarbiau lojalumas MUMS; bėda su tais išsilavinusiais, jiems makaronai nekimba, jie galvoti ima".

jobata

jobata portretas
Valytoja su dviem aukštaisiais, o valstybės tarnautojui ir 8 kl.užtenka. Už ką prabalsuoti pasaki partijos nariai.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių