Quantcast

VRK gavo M. Basčio atsistatydinimo pareiškimą

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) ketvirtadienį gavo Mindaugo Basčio prašymą nutraukti jo, kaip Seimo nario, įgaliojimus.

Šį politiko prašymą VRK svarstys kovo 19 dieną, BNS informavo komisijos atstovė Jūratė Sokolova.

Savo rašte dėl įgaliojimų nutraukimo Seimo narys nenurodo datos, nuo kada traukiasi iš parlamento.

Trečiadienį M. Bastys pranešė, kad palieka Seimą savo noru, nes nenori, jog dėl jo kentėtų parlamento darbas.

Antradienį Seime žlugo M. Basčio apkaltos procesas. Seimas paliko jam mandatą nepaisydamas Konstitucinio Teismo išvados, kad parlamentaras sulaužė priesaiką ir šiurkščiai pažeidė Konstituciją, kai nuslėpė savo ryšius su buvusiu KGB darbuotoju.

Po tokio Seimo sprendimo opozicija inicijavo pirmalaikius Seimo rinkimus, o valdantieji „valstiečiai“ pranešė svarstantys galimybę surengti apkaltą 29 parlamento konservatoriams dėl esą laisvo Seimo nario mandato pažeidimo, nes buvo priimtas frakcijos sprendimas palaikyti apkaltą M. Basčiui. Tačiau vėliau valdantieji pastarojo siūlymo teigė neskubėsiantys teikti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VANGA

VANGA portretas
PENKTOJI KOLONA SUAKTYVĖJO RYŠKIAIT, ĮSIJUNGĖ STACHANOVIETIŠKU GREIČIU TROLIŲ FABRIKAS.

NA NA

NA NA  portretas
tuo metu ,kai valstiečiai buvo priversti versti Bastį ,nes Bastį ant sudorojimo atidavė patys kgbistai landsberginiaui ,kaip menkavertį, ne uolų narį ,kadangi provokacija nepavyko prieš valstiečius ,tai landsbeginiai perkėlė provokaciją į gatvęs ,bet su Tapino vardu ,na šitas komunisto ,kgbisto palikuonis ,suprantama ,kad turi atidirbinėti už paveldėtą iš tėvo postą ,,,,sėkmės ,žmonės budėkite ,landsberginiai kgbistai puola ,

Laisve

Laisve portretas
Bascio ismetimo klausima sprende 72 kiaules is 141. Noreciau paklausti kur buvo 69 kiaules tuo metu? Labiausiai buvo nepatenkinti pasvinke konservai ir kisininkai liberastai, puiku ponai, kur buvo balsavimo metu jusu gauju nariai? Skvernelis teisus! Nenori dirbti, uzteks gauti maista is lovio uz dyka!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių