Quantcast

S. Skvernelis prabilo apie ištrintą įrašą: galiu pakartoti kiekvieną žodį

Grįžti į straipsnį

Inz.dr.Jonas Pakutinskas

Inz.dr.Jonas Pakutinskas portretas
Kai gerb.G.Landsbergis prabilo apie gerb.S.Skvernelio iskasta duobe(2018 10 26),as rekomenduoju issamiau nebenagrineti sio klausimo.Kai pradedama del istrinto Vyriausybes pasitarimo iraso kalbeti apie nedemokratiniu valstybiu praktikas,tai galima "nuvaziuoti i lankas".Teisingai tais klausimais 2018 10 24 internete raso gerb.Teisingumo ministras E.Jankevicius,gerb.Ukio ministras V.Sinkevicius ir kiti.Pribrendusius klausimus reikia nagrineti konkreciai.Manau,kad gerb.Ministras Pirmininkas S.Skvernelis pateike daug teisingu pasiulymu,kaip reikia ta susidariusia problema isspresti ir jokios "iskastos duobes"nematau.Svarstymu gali buti ivairiu.Tuo labiau,kad sis klausimas buvo neissprestas desimtmeciais.Tai kam ta problema dar placiau plesti?

Rapolas

Rapolas portretas
Kalba eina ne apie tai, ka jis ten gali pakartoti... Traukinys nuejo.

mano galva ,

mano galva ,  portretas
piketuoti turėtume mes , kad visiems Lietuvos piliečiams , RC duomenys būtų vienodai teisingai prieinami ar mokami ar nemokami . Žiniasklaidos verslininkai , kas per grupelė, kuri gali turėti išimtis ? Yra reklama , užsakomi straipsniai ir t.t. pelnus turite kaip suprantu ne centais , kodėl negalite sumokėti valstybei ? mgboltikams išimtis , už juos mitingavo "žurnalistai " ?

...

... portretas
Kai žiniasKlaidos organai (leidiniai, kanalai) tapo prekybų objektu, iškyla RIMTAS klausimas: kodėl verslininkas, nusipirkęs kažkokį leidinuką, STAIGA įgyja neribotas (ir nemokamas) teises prieit prie VISŲ jautrių Šalies duomenų, ar ne ta teisė ir domina tuos verslinYkus? (o žurnaliūgas tada ir išvaikyt galima).

iš biudžeto- mes visi išlaikome tik LRT ,o

iš biudžeto- mes visi išlaikome tik LRT ,o  portretas
visos kitos TV yra privačios - verslas ir matomai labai pelningas verslas , kad tiek metų transliuoja , tai ką pasakė Skvernelis ne taip , kad toks priepuolis ištiko opoziciją ir privačiuose versluose dirbančius žurnalistus ? ____ „Suprantu, kodėl mano pasisakymas, kad žiniasklaida taip pat yra ir verslas, kuris neša pelną savininkams, sukėlė tokią reakciją. Nepaisant to, galiu viešai pakartoti kiekvieną žodį, kurį sakiau Vyriausybės pasitarime. Visada būtina atidžiai įvertinti sprendimus, kuriais mokesčių mokėtojų pinigais remiamos privačios bendrovės. Žiniasklaidos – taip pat“, – pirmadienį feisbuke paskelbė Vyriausybės vadovas.

premjeras teisus ir palaikau jo nuomonę ,

premjeras teisus ir palaikau jo nuomonę ,  portretas
kodėl aš turiu mokėti už RC duomenis , o žurnalistai iš privačių TV ir dienraščių ( privatus verslas ) gali naudotis nemokamai ? O ponai verslininkai negali susimokėti už tai , už ką moka visi piliečiai ? Kodėl aš ir kiti savo sąskaita turime didinti žiniasklaidos verslininkų pelnus ? Man baisu buvo matyti žurnalistų "žvakučių uždegimą " ir dar kartą suvokti kokios moralės mūsų "žurnalistai" ir kokią jie mums gali viešinti "tiesą " . Viskas tik dėl pinigų dėl to , kad reikia susimokėti už duomenis , o prisidengiama šūkiais < varžoma žodžio ir žmogaus laisvė , demokratija ir t.t.t > .. Jokia info ar duomenys nėra draudžiami :))))) .... O seimo opozicionieriai ,savo veiksmai , manau eilinį kartą parodė - kiršinti , kiršinti ir dar kąrtą kiršinti ...nes jokio skandalo nėra , Skvarnelis kalba teisingai ...

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Pasirodo savo teisę žinoti aš perku iš žiniasklaidos.

Klaipėdietis Teresai

Klaipėdietis Teresai portretas
Be jūsų, yra ir kita visuomenės dalis, kuriai rūpi žodžio laisvė ir žmogaus teisės, tame tarpe ir teisė žinoti!

Ir kodėl

Ir kodėl  portretas
ta visuomenė iki šiol nesulaukia į visuomenės iškeltų klausimų konservatorių partijai?Ar żiniasklaidoje yra taip:į vienos dalies visuomenės klausimus yra būtina atsakyti,o į kitos dalies-patogu negirdėti ir nereaguoti?Taip dar labiau yra skaldoma visuomenė. Ir kol żiniasklaida nebus VISIEMS vienodai teisinga, tol pagarba ir pasitikėjimas informacijos priemonėmis bus žemas.O klausimų ,,neklystantiems"toje pačioje viešojoje erdvėje tvyro gana daug.

ala

ala portretas
Tikrai visuomene nelaukia. Neidomu. Yra Lietuvoje svarbesniu reikalu, tegul Skvernelis ramiai dirba

visuomenė

visuomenė portretas
Premjere, nebereaguokit į konservatorių eilinį puolimą

Teresa

Teresa portretas
Kuri čia visuomenės dalis to laukia?

Galerijos

Daugiau straipsnių