Quantcast

Vietoj K. Pūko į Seimą ruošiasi grįžti O. Valiukevičiūtė

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovė Ona Valiukevičiūtė sako eisianti į Seimą vietoje apie atsistatydinimą pranešusio Kęstučio Pūko.

„Taip, kodėl ne? Esu partijos narė, manęs niekas nenureitingavo žemyn. Dar yra nebaigtų darbų“, – BNS sakė O. Valiukevičiūtė.

Ji taip pat teigiamai vertino K. Pūko pasirinkimą nebetęsti apkaltos proceso ir atsistatydinti.

„Gerbdamas save, savo šeimą, savo sveikatą, jis seniai tą turėjo padaryti. Labai gražu, galės ir į tėvystės atostogas išeiti, dešimtas vaikelis“, – teigė politikė.

Ji sako, jog Seime dirbs ten, kur ją deleguos partija, tačiau norėtų rinktis pozicijas Švietimo ir mokslo, Kultūros arba Žmogaus teisių komitete – srityse, kuriose dirbo ankstesnes tris kadencijas. O. Valiukevičiūtė buvo renkama į Seimą nuo 2004 iki 2016 metų.

Pagal partijos „Tvarka ir teisingumas“ sąrašą į Seimą išrinktas K. Pūkas penktadienį pranešė apie atsistatydinimą. Teisėsauga tiria jo galimą seksualinį priekabiavimą –  Konstitucinis Teismas jį pripažino sulaužius priesaiką ir pažeidus Konstituciją, kai, įtariama, seksualiai priekabiavo prie jo padėjėjomis norėjusių įsidarbinti ar šias pareigas ėjusių merginų. Seimas penktadienį ketino apsispręsti dėl jo mandato panaikinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

irgi senole bendraamze

irgi senole bendraamze portretas
IR VEL SENELIU NAMAI PILNEJA SEIME. TAIP SOTUS IR RIEBUS KASNELIS KAD SENOLEM NESISEDI SU PROANUKAIS. PAKSIU ORATORIJU JUK NEREIKIA DAbar dainuoti.......

vilma

vilma portretas
Kodėl negali atsisakyti ir užleisti vietą jaunesniems pollitikams, jeigu jų yra, juk pasiėmus visas kompensacijas vėl gryžti ir neaišku ką dirbti..

Terese

Terese portretas
Nieko esminio nenuveike ta Onute seime,o dabar tai jau kad dirbs kur tik reikes,politikoje reikia kazka ismanyti ,o ne tik mygtuka spausti kada reikia,nu kokia is jos politike,vien tik kauke ...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių