Quantcast

A. Veryga paaiškino, kodėl vaikiškas šampanas yra blogis

Grįžti į straipsnį

Rita

Rita portretas
Ačiū galima pasakyti ministrui,kad ėmėsi padėti daryti tvarką Lietuvoje.Pyksta tie kurie turi naudą iš vargšų gerenčių.Atėmė iš jų butus,tapo bomžais.Sveikatos ministrui,nepasiduokite .

Kritika

Kritika portretas
Tai kad jis buves alkoholikas turbut visi žino Kas jį pasodino į sv.ministro kėdę neaišku.ar jis begali sveikai protauti,jei pats turi priklausomybę alkoholiui

klp

klp portretas
Nu jo, dabar MADINGA pulti Verygą. Tik atrodo, kad puolantieji puola, bet net pamiršo, dėl ko jie tai pradėjo daryti .... :). Argumentai ?! Vilniaus ligoninės apsinuodijimų skyriaus gydytojas davė interviu televizijai : " po alkoholio pardavimo laiko ribojimo įvedimo, sumažėjo pacientų apsinuodijusių alkoholiu" Argi tai ne argumentas ? Bet lojantiems tik kad loti, turbūt - ne . Jie greičiau apkaltins nėkuo dėtą gydytoją politikavimu. Apgailėtina !

NEGERIU 25 METUS

NEGERIU 25 METUS portretas
BET VERYGA MATAU KVAILAS.KADA ŽMOGUS NESUGEBA NIEKO RIMTO PASIŪLYTI,TADA LENGVIAUSIAS BŪDAS,GERTI,NE GERTI,RŪKYTI NE RŪKYTI,DULKINTI,NE DULKINTI.DAUGIAU JAM DIEVAS PROTO NESUVEIKĖ,NORS DASIBRAUTI PAS GYDYTOJA IR IŠAIŠKINTI LIGA PRIREIKĖ 6 MĖNESIŲ.GAL SAKYČIAU VERYGA,VALINK TU Į SAVO PSICHUŠKĘ IR PALIK POSTĄ PROTINGESNIEMS.

...

... portretas
Taip, yra kuriems ir jėga alkoholio neįpilsi, yra ir tokių kurie vardan alkoholio net batų tepalą ant duonos teps, bet čia kalbam apie tuos neutralius, kuriuos prie visko galima pripratint... o alkoholis - vis tik narkotikas.

beda

beda portretas
tai jei pamatai jura pagal veryga tapsi jureiviu nes pamates buteli panasu i sampano prasigersi visai zmogui su galvos sveikta negerai

Tika

Tika portretas
jeigu žmogus norės tai jam gali ir viską pašalinti, bet jis vistiek gers, nepadės nei jokie kodavimai niekas. O jei žmogus negeriantis, jam gali būti aplink milijonas reklamų, milijonas pasiūlymų jis vistiek negers ir tiek. Ir aplamai mano manymu ta reklama mažiausiai daro įtakos, rodos žmogus pamatęs alkoholio reklamą iškart bėga pirkti. Nu nebūna gi taip. Dauguma priklauso nuo pačio žmogaus, nuo draugų supančiu tave. Ar kad tėvai buvo išgeriantys, o vaikai užaugę negeria nei vienas, tai pavyzdys buvo kiekvieną dieną, bet kažkodėl negeria. Tad tikrai manau ale vaikiškas šampanas tikrai neturi įtakos.

to visiem gynejam

to visiem gynejam portretas
as tai kai neturiu ka veikt kiausus kasau ta galiu pasakyt apie veryga ligonis zmogus ir tiek nebusi tu niekada daugiau ministru idiote

Anonimas

Anonimas portretas
Nesutinkantys su VERYGA pasiūlykite savo priemones, kad jūsų vaikams negrėstų alkoholizmas.

Anonimas

Anonimas portretas
SUTINKU, kad vaikiškas šampanas blogis. Mažuosius pratiname ateičiai prie alkoholio. Sulaukę pilnametystės tokie tikrai drąsiai gers alkoholį, kilnos taures taip, kaip darė būdami vaikai. ŠAUNUOLIS VERYGA PRAMATO KELiUS ŽINGSNIUS Į PRIEKĮ.

orka

orka portretas
Siūlau išimti iš prekybos žaislinius pikštalietus ir visokias aprengiamas-nurengiamas lėles. Taip bus mažiau žudikų ir seksualinių manjakų...

`Veryga teisus

`Veryga  teisus portretas
vaiku apgaudinet negalim---sampanas turi but tikras ,o ne vaikiskas

Aistė

Aistė portretas
Šį kart Veryga absoliučiai teisus.

kaina

kaina portretas
ko noret baige psichiatrija ir mastymas panasus

tikras

tikras portretas
Asilas

Galerijos

Daugiau straipsnių